|
26.06.2024 19:58

Не зміг виконати обіцяного: Андрій Данилко не вийде на одну сцену з Білоконь – спражню причину приховав?

Як відомо, Андрій Данилко намагається не пропускати ніяких заходів, з допомогою яких він може заявити про свою любов до шанувальників та продовжувати залишатися улюбленим музикантом. Так, найчастіше це музичні фестивалі, на яких публіка має можливість зустрітися одразу з декількома своїми кумирами, поближче з ними поспілкуватися, побачити їх, або просто насолодитися музикою та атмосферою.

Цьогоріч на Атлас Вікенд Андрій Данилко мав зустрітися зі своїми шанувальниками і разом зі своїм колективом виступити перед ними. Але на превеликий жаль, нещодавно повідомив про те, що не зможе цього зробити.

Андрій Данилко скасував свій концерт та назвав причину

Андрій Данилко скасував свій концерт та назвав причину

На офіційній сторінці Вєрки Сердючки в соціальній мережі Instagram була оприлюднена публікація, в якій йшлося про те, що Андрій Данилко не зможе виступити разом зі своїм колективом через те, що в нього не вистачає персоналу. Судячи з усього, деякі члени команди залишили Андрія, і зараз він не може собі дозволити концерт через нестачу в людях.

Музикант вибачався перед своїми фанатами та визнав, що дуже хотів би відіграти концерт, але такої можливості нібито просто немає.

Однак, шанувальники під публікацією залишили коментарі, в яких виразила свою впевненість у тому, що причина полягає не в команді. Так, підписники зірки поділилися думкою, що начебто таким чином на Андрія Данилка вплинув мовний скандал, в який він нещодавно потрапив.

Як відомо, Верка Сердючка з самого початку підтримував Україну, і вже багато років не виступає в російській федерації. Але це не завадило публіці почати серйозно тиснути на артиста, і судячи з усього, це дійсно може бути причиною для скасування концерту. Деякі фанати висловили сильне розчарування, адже мали намір поїхати на фестиваль саме заради Вєрки.