|
27.06.2024 12:05

Чим займається Віктор Павлік, поки молода дружина із сином та тещею на відпочинку в Ізраїлі: дуже щасливий

У травні 2024 року 58-річному співакові Віктору Павліку було проведено планову операцію на серці, після якої кілька днів провів у реанімації, але потім дуже швидко пішов на поправку і вже за кілька днів співав пісні у дворі клініки. Про це докладно розповідала його четверта дружина – молода блогерка і засновниця дитячого бренду одягу Катя Репяхова, яка фіксувала на камеру все, що відбувалося.

Після Віктора Павліка чекав ще один сюрприз – церемонія весілля, а також урочистості з нагоди 30-річного ювілею дружини та Дня народження сина Михайла. Дуже емоційний початок літнього місяця. Коли відгриміли всі сімейні свята, Катя Репяхова зібрала валізи і разом із сином і мамою рвонула на відпочинок до Ізраїлю. А чим у цей час опікується невиїзний Віктор Павлік?

Як з’ясувалося, Народний артист України теж зібрав валізу з обновками та подався до елітного санаторію на реабілітацію. Після прибуття Віктор Павлік записав відеозвіт та відправив його молодий дружині, що відпочіває з тещею в Ізраїлі.

Віктор Павлік показав, чим займається, поки дружина з тещею на відпочинку

Репяхова відразу його опублікувала з коментарем:

“Улюблений у санаторії на реабілітацію. І головне у наших обновках”.

Нагадаємо, що перед від’їздом за кордон до Ізраїлю Катя Репяхова разом із 58-річним Віктором Павликом вирушила магазинами, де купили артистові пару-трійку свіжих стильних футболок, шорти та шльопки. Знаючи, що співак буде користуватися жіночою увагою у санаторії, молода дружина хотіла, щоб він виглядав дуже гідно.

Дружина Віктора Павліка показала, як збирає 58-річного чоловіка до санаторію

Здається, вийшло. Дружина залишилася задоволеною. А що ви скажете з цього приводу?