|
27.06.2024 15:10

Каменських завела собі нових подружок за кордоном: старих довелося забути через Потапа – хто всі ці дівчата

У 2022 році в Мережі почали активно поширюватися чутки про розлучення пари, що найбільш обговорюється в українському шоу-бізнесі – Насті Каменських і Потапа. Особливо вони загострилися, коли пара повернулася з-за кордону і не разу не з’явилася на публіці разом і не дала жодного спільного інтерв’ю.

Блогер Богдан Беспалов, посилаючись на ексклюзивну інформацію з близького оточення Насті, повідомив у своїй програмі, де обговорює всі таємниці зірок, що причиною розлучення послужив зв’язок Потапа із подругою Каменських – Анною Завгородньою. До війни дівчата були дуже близькі та практично не розлучалися. І хоча самі знаменитості вдають, що, як і раніше, пара, у це віриться важко. Тим більше, що самі ж артисти періодично підливають масла у вогонь.

Потап і Настя Каменьских

Так стало відомо, що Настя та Потап вже давно не живуть разом. Подружжя роз’їхалося по різних країнах і окремо будує свої кар’єри за кордоном. Поки Потап шукає нові таланти, Каменських займається просуванням кар’єри латиноамериканським музичним ринком і вже встигла записати кілька нових треків іспанською мовою. А нещодавно Настя записала дует із молодим зухвалим виконавцем Віталієм Островським. Після виходу гарячого кліпу з’явилося ще більше питань. А поки що в Мережі обговорюють стосунки між подружжям, співачка представила публіці своїх нових подруг.

У мікроблозі з’явилася кумедна фотографія, де співачка позує в оточенні красивих молодих дівчат.

Каменських завела собі нових подружок за кордоном

“Our Dream Team”, (наша команда-мрії) – підписала кадр артистка. У Мережі відразу з’явилися коментарі.

Багато хто відзначив, що у команді Насті дуже гарні дівчата, а також обсипали компліментами співачку, яка виглядала дуже щасливою.

Нагадаємо, що нещодавно відбулася річниця весілля Насті Каменських та Потапа. Цього дня співачка оприлюднила фотографії, зроблені на церемонії одруження та привітала чоловіка з важливою датою. Потап не став на цьому акцентувати увагу і ніяк не відзначив подію в соцмережах.

Настя Каменських зворушливо привітала Потапа з річницею весілля