|
27.06.2024 15:45

Море, обручка та нова дружина поруч: Мурат Налчаджиоглу не приховує різких змін в особистому житті

Мурат Налчаджиоглу став відомий широкому загалу після того, як почав зустрічатися з українською співачкою Ані Лорак. Потім відбулося їхнє гучне весілля, після якого турків перебрався до дружини в Україну, та народження доньки Соні. Поки співачка займалася творчістю, її чоловік намагався організувати бізнес. Проте, окрім бізнесу, турецького красеня цікавили й красиві дівчата, з якими його неодноразово помічали в нічних клубах, поки Лорак була на гастролях. Через 10 років шлюб розпався через зради Мурата.

Мурат Налчаджиоглу та Ані Лорак

Незабаром у житті Налчаджиоглу з’явилося нове кохання в особі скромної, але дуже гарної української візажистки Лілії Реус. Пара дуже довго зустрічалася та об’їхали разом багато країн. У подорожі Мурат та Лілія часто брали своїх дочок від перших шлюбів. Дівчатка навіть потоваришували. У 2023 році Лілія Реус та Мурат Налчаджиоглу зіграли пишне весілля. Але через чотири місяці з’явилася інформація, що пара розлучилася. Спочатку подружжя нічого не коментувало, а в лютому 2024 року оприлюднили свідоцтво про офіційне розлучення.

Мурат Налчаджиоглу та Лілія Реус

Однак, на цей момент Налчаджиоглу вже не був самотнім. Цілий місяць він уже був у стосунках із 29-річною блогеркою та моделлю Анастасією Фоксі. Щоправда, за три місяці дівчина раптово повідомила про розставання з турком і видалила всі спільні фото. Зі сторінки Мурата теж зникли спільні знімки.

А кілька тижнів тому турецький бізнесмен вирушив на відпочинок разом із 13-річною дочкою, яка прилетіла з Москви. Так було ж здивування користувачів Інстаграм, коли в цьому ж готелі в Туреччині засвітилася Анастасія Фоксі. Мало того, кілька днів тому пара натякнула про своє одруження.

Мурат Налчаджиоглу та Анастасія Фоксі

Так, напередодні у мікроблозі нової дружини Мурата з’явилася фотографія, на якій рука турка з обручкою.

Як виглядає третя обручка Мурата Налчаджиоглу
Як виглядає третя обручка Мурата Налчаджиоглу

Цього ж дня з’явилося спільне фото на тлі моря. Що стосується сторінки Мурата, то на ній він постить фотографії зі своєю мамою та дочкою і зрідка з новою дружиною.

Як виглядає третя обручка Мурата Налчаджиоглу