|
28.06.2024 17:45

“Їду на зустріч із прекрасним…”: схудла на 20 кг Олена Мозгова вразила виглядом – вся справа в зачісці

Продюсерка Олена Мозгова вже давно є активним користувачем соціальних мереж. На своїх сторінках у ФБ та Інстаграм, на які підписано тисячі шанувальників, знаменитість відверто розповідає про все, що відбувалося і відбувається у її житті. Контент Мозгової значно змінився з початком повномасштабної війни, наразі майже всі пости продюсерки присвячені зборам на допомогу ЗСУ, а також іншим соціальним та благодійним проектам, у яких вона безпосередньо бере участь. А раніше Олена із задоволенням розповідала про своє феноменальне схуднення, хвалилася новими вбраннями та зачісками.

Так, напередодні 50-річна Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію, яку зробила у машині. У кадрі продюсерка з’явилася абсолютно без косметики з красивою модною короткою стрижкою та окулярах у стильній оправі. Доповнили образ масивні намисто у національному стилі.

Олена Мозгова показала, як виглядає повністю без косметики

“Їду на зустріч із прекрасним. З подругами на вечір поезії”, – підписала знімок Олена Мозгова.

У Мережі відразу з’явилися коментарі: “Красуня Олена!”, “А прикраси, а прикраси які”

Нагадаємо, що напередодні, готуючись до важливого виходу у світ, 50-річна Олена Мозгова вирішила поекспериментувати з образом та наростила довгі пасма волосся. Стилісти зробили продюсерці яскравий професійний макіяж із тінями та накладними віями. Відзначимо, що виглядала знаменитість з новою зачіскою та професійним мейком дуже жіночно та елегантно.

50-річна Олена Мозгова показала, як виглядає з трьома зовсім різними стрижками

До речі, Олена Мозгова останнім часом неодноразово дивувала шанувальників. Наприклад, коли з’явилася на заході у розкішному японському кімоно чорного кольору. Тоді українська продюсерка зізналася, що це не єдина річ у японському стилі в її гардеробі, і вона дуже любить одягати їх на важливі сімейні урочистості та вихід у світ.

50-річна Олена Мозгова у свій день народження у кімоно