|
28.06.2024 17:59

Полякова показала свої супер довгі ноги, які ледь помістилися в салоні авто: потрібен окремий “Звездобус”

Ще за довго до початку війни співачку Олю Полякову проголосили володаркою найдовших та найкрасивіших ніг в Україні. За інформацією в інтернеті, довжина їх становить – 127 см при зростанні 180 см, що на кілька сантиметрів більше, ніж у Лесі Нікітюк. Заради сміху зірка навіть відкрила окремий обліковий запис в Інстаграм, де публікувала лише знімки своїх ніг.

Оля Полякова похвалилася своїми довгими красивими ногами

Наразі архів можна сміливо поповнити ще одним фото. Так, напередодні Оля Полякова оприлюднила у “сториз” знімок, на якому зняла свою одну зі своїх головних переваг. У кадрі нескінченно довгі і неймовірно красиві ноги артистки, які важко поміщаються в салоні машини. Для таких принад потрібен окремий “зіркомобіль”.

Оля Полякова похвалилася своїми довгими красивими ногами

Нагадаємо, що співачка Оля Полякова нещодавно опинилася в дуже неприємній ситуації, коли молодий учасник “МастерШеф” – Влад Міцкевич у “сториз” свого Інстограм несподівано зізнався, що має любовний зв’язок зі співачкою і навіть пред’явив кілька фотографій, на яких співачка і він зображений у момент пристрасного поцілунку.

Фото Влада Міцкевича з Поляковою

Щоправда, на ранок “наречений” Полякової видалив усі пости і навіть вибачився. Вже в інтерв’ю Славі Дьоміну кулінар зізнавався, що насправді у нього з Олею Поляковою лише дружні та творчі стосунки, що він дуже добре знайомий з її чоловіком – мільйонером Вадимом Буряковським і ніколи б не дозволив собі завести стосунки з його дружиною.

Оля Полякова розповіла правду про таємний роман з Міцкевичем

Сама артистка та її чоловік відреагували на нічні одкровення Міцкевича з гумором. Коли артистка у прямому ефірі запропонувала Міцкевичу “відірвати ноги”, її чоловік-бізнесмен з нею відразу погодився. Втім, про цю історію вже встигли забути. Полякова продовжує активно давати концерти як в Україні, так і за кордоном, що стосується Міцкевича, то широкій аудиторії він більше не цікавий.