|
28.06.2024 18:59

Влад Яма не стримав себе та публічно висміяв відому колегу, яка дуже давно хворіє: зачіпає її не вперше

Популярний український хореограф Влад яма емігрував до Сполучених Штатів Америки два з половиною роки тому. Іронічно, що зірка тривалий час говорив про свою мрію перебратися до Флориди, але не міг її реалізувати через кар’єру та роботу в Україні.

А свій переїзд танцівник навіть в деякий час приховував, але все ж таки рано чи пізно правда виходить назовні, і так само Влад не зміг приховати той факт, що разом з родиною знаходиться в Маямі. Зараз він займається викладанням танців, проводить приватні уроки, а також групові. Час від часу хореограф виконує обов’язки ді-джея, а також збирає гроші на благодійність.

Але все це здебільшого не допомагає йому налагодити зв’язок зі співвітчизниками, які регулярно його критикують. Хореограф час від часу реагує на хейт, і інколи навіть сварить підписників.

Влад Яма публічно висміяв поведінку Брітні Спірс

Влад Яма публічно висміяв поведінку Брітні Спірс

Але як відомо, сам Влад може бути доволі гострим на слівце і не пощадити людину у своїх публікаціях. Вже неодноразово хореографу прилітало від своєї публіки за те, що він може опублікувати на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram кадри з вулиці, де його увагу привертають неоднозначні дії перехожих.

Зокрема, Яму критикували за те, що він знімає людей без дозволу, а потім викладає до інтернету. Але найбільше роздратування він як правило отримував за те, що жартував над Брітні Спірс. Як відомо, у голлівудської зірки велика група підтримки: декілька років тому фанати змогли визволити співачку від опікунства її батька.

Жінка мала велику кількість різноманітних заборон та обмежень, і найбільше її засмучувало те, що вона не може мати дитину. 3 роки тому суд визнав Брітні Спірс дієздатною та полишив її батька опікунства.

Артистка не змінила свого образу життя після цього і продовжує викладати різноманітні ролики, на яких танцює. Як відомо, Брітні завжди обожнювала і співати, і виконувати різні хореографічні постановки, які для Влада, як для професіонала виявилися цікавими, адже він регулярно публікує дані відео у себе в блозі, додаючи коментарі.

Влад Яма публічно висміяв поведінку Брітні Спірс

Судячи з усього, і цього разу Владу не вдасться уникнути критики зі сторони публіки, яка дуже болісно реагує на те, що Брітні, яка багато всього пережила, досі зачіпають.