|
28.06.2024 21:41

“Була артисткою до останнього моменту”: Джамала вразила зверненням до свого новонародженого сина Аліма

Безмежна сила любові — саме так можна описати творчість та життя Джамали. Зірка завжди намагається нести у світ добро. Навіть складні життєві моменти вона передає через творчість таким чином, щоб створити щось красиве та подарувати надію. А коли у Джамали стається радісна подія, то щастя співачки неможливо затьмарити.

Народження дитини для артистки завжди було одним з найважливіших моментів у житті. Цю прекрасну подію Джамала зі своїм чоловіком Сеїт-Бекіром переживала тричі. Вперше знаменитість повідомила про поповнення у сім’ї 27 березня 2018 року, коли у неї народився первісток Емір-Рахман. За два роки, у червні, Джамала тримала на руках другого синочка — Селім-Гірая. А у травні цього року у неї з’явився третій принц — Алім.

Джамала присвятила сину Аліму пост-зізнання

Принц, бо саме так називає кожного зі своїх синів співачка. Вона оточує хлопчиків турботою та любов’ю одразу ж після звістки про вагітність. Джамала дає зрозуміти, що дитина дуже бажана, важлива, що вона частина сім’ї та бере участь у її житті. Саме тому щоразу перед виступом чи участю в важливому заході вона просила підтримки в Аліма, щоб мати змогу зробити все так, як і було заплановано.

Джамала була артисткою геть до моменту народження сина. Напередодні ночі, коли на світ з’явився Алім, зірка виступала з Національним президентським оркестром на премії “YUNA 2024”, де отримала нагороду за найкращий альбом. Про це зірка розповіла в одному з дописів, подякувавши своєму принцу за те, що він дозволив їй виступити.

Новий допис Джамала залишила не тільки для підписників, але й для Аліма. Коли її принц буде дорослішим, він зможе прочитати ці слова подяки собі, побачити виступ своєї матусі в той щасливий момент, коли вона носила синочка під серцем, та вкотре відчути любов, якою співачка оточує своїх трьох прекрасних принців.