|
30.06.2024 18:58

Мухарський розповів, як намагався зустрітися з дітьми від Сніжани Єгорової: “Не знаю, де вони проживають”

Скандали між Сніжаною Єгоровою та Антіном Мухарським продовжувалися багато років. Здебільшого вони стосувалися їхнього розлучення, яке сталося через різні політичні погляди. Зокрема, Сніжана змогла відсудити у свого колишнього чоловіка чималі аліменти, які він згодом просто не зміг потягнути.

Він зізнався, що курс валюти змінився, а його заробітки серйозно зменшилися, через що він взагалі не міг фінансову покрити вимоги дружини. Через деякий час він також зізнався, що не може бачитися зі своїми дітьми. А тим паче після 2022 року.

Так, Сніжана Єгорова забрала усіх своїх дітей та рушила до Туреччини що 2021-у. Саме звідти вона говорила речі, які так обурювали її співвітчизників і спричиняли скандал за скандалом. Пізніше стало відомо, що у дітей закінчилися закордонні паспорти і Єгорова не могла їх відновити через правила.

Антін Мухарський розповів, чому не бачиться з дітьми від Єгорової

Антін Мухарський вразив заявою про Сніжану Єгорову, яка забрала його дітей за кордон

Врешті-решт, їй таки вдалося врегулювати питання, не повертаючись в Україну, а Антін Мухарський розповів, що він не просто не може побачитися зі своїми спадкоємцями, або Ковальня не знаю, де вони знаходяться. І консульство в Туреччині йому у цьому питанні не допомагає та не розкриває місцеположення спадкоємців.

“Я звернувся до українського консульства з проханням надати адресу проживання моїх дітей у Туреччині. Через юриста були пророблені певні дії, але Туреччина не видає особистих даних. Тому я не побачу своїх дітей, бо не знаю, де вони проживають”

Нагадуємо, що старша дочка Сніжани Стася нещодавно давала інтерв’ю, в якому зізнавалася, що їй щиро шкода своїх братів та сестер, яким доводиться жити разом з нею вдалині від Батьківщини. Сніжана дуже гостро відреагувала на даний на свою адресу.

Варто також відмітити, що дочка Сніжани Олександра вже багато років живе в Сполучених Штатах і також не спілкується зі своєю матір’ю. Навпроти, зі старшою сестрою в неї прекрасні взаємини.