|
01.07.2024 11:50

“Бачите мене на пляжі?” 55-річна Надія Матвєєва засвітилася на березі Дніпра – купальник чомусь не одягала

Два роки тому зірка тележурналу “Все буде добре” Надія Матвєєва, де експерти ділилися своїми порадами на різні теми, приголомшила новиною, що в її житті з’явився молодий чоловік. У розмові з колегою Григорієм Решетником, знаменитість зізналася, що не очікувала такого повороту подій, тим більше, що різниця у віці з коханим у неї складала 20 років. Тоді Надія розповідала, що дорослий син і мама не підтримали її, чого не можна сказати про багатьох шанувальників, які були дуже раді, що в житті Матвєєвої нарешті з’явилося кохання. У Мережі постійно писали, що 55-річна Надія неймовірно перетворилася і навіть те, що вона стала візуально виглядати молодшою ​​за свої роки.

55-річна Надія Матвєєва показала, чим займається на пляжі

А поки що в Мережі обговорюють особисте життя телезірки, воно продовжує насолоджуватися життям. Так, напередодні Надія Матвєєва оприлюднила фотографії, де показала, як провела вихідні. Як з’ясувалося, як і багато киян, Матвєєва вирушила на пляж. Але, замість купатися і засмагати, знаменитість розташувалася подалі від усіх, щоб присвятити час своєму улюбленому захопленню.

“У Києві +33 С, бачите мене на пляжі? То була не я, я тут, подалі від усіх, щоб рибу мені не лякали”, – написала Матвєєва під знімками, на яких позувала в легких штанях та футболці з вудкою в руках.

55-річна Надія Матвєєва показала, чим займається на пляжі
55-річна Надія Матвєєва показала, чим займається на пляжі

“Улов такий, що не віднесеш”, – похвалилася телезірка.

55-річна Надія Матвєєва показала, чим займається на пляжі

Чи був з нею її молодий чоловік, з фотографій не ясно. Хоча, хтось же мав її сфотографувати на рибалці? Нагадаємо, що в інтерв’ю Надія Матвєєва не розкриває імені свого молодого чоловіка. Мало того, за два з половиною роки вона навіть жодного разу не показала її обличчя. Загадковий юнак присутня лише за кадром.

Надія Матвєєва з коханим