|
02.07.2024 14:45

Хто рано встає, у того є прес: Тіна Кароль похвалилася ідеальною спортивною формою – це все йога та скакалка

Нещодавно співачка Тіна Кароль та блогерка Даша Квіткова, яка позиціонує себе останнім часом, як фахівець із фітнесу і навіть почала вести онлайн тренування, вирішили провести спільне заняття. Знаменитості з великою групою операторів та помічників піднялися на дах із гарним краєвидом на меморіал Батьківщина-мати, розклали килимки та розпочали тренування. У комплекс входило кілька вправ йогою та фітнесом.

Тіна Кароль та Даша Квіткова провели спільне заняття йогою на даху

Обидві зірки були налаштовані рішуче, проте яким було здивування публіки, коли 39-річна Тіна Кароль перевершила з фізичної підготовки свою молодшу колегу. 25-річній Даші Квітковій важко далися складні асани йоги від Тіни. Після деяких зусиль блогерші все ж таки вдалося виконати вправу.

Тіна Кароль та Даша Квіткова провели спільне заняття йогою на даху

Свій реванш Даша мала взяти на частини тренування з фітнесу, яким серйозно займається кілька років, проте і тут на неї чекало розчарування. Коли вона дізналася, що Король протягом 30 хвилин може стрибати на скакалці, то була дуже вражена.

Результати своїх щоденних занять 38-річна співачка вирішила продемонструвати на фото у ТГ-каналі. Так, напередодні співачка оприлюднила два знімки, де навпроти дзеркала у своїй вбиральні позує в мікро-шортах і обтягувальному топі.

Тіна Кароль похвалилася ідеальною спортивною формою

“Хто рано встає, тому прес дає”, – підписала фотографії Кароль.

Зазначимо, що співачка вже давно приділяє велику увагу своїй фізичній формі. У її великому будинку, розташованому неподалік Києва, зірка обладнала спеціальний зал з великими дзеркалами, де проводить заняття одного з найскладніших напрямків у йозі – аштангу. Ще кілька секретів краси від Тіни Кароль – це відмова від їжі після 19:00, контроль цукру та сон. Результат вражає.