Рубрики: Новини
06.07.2024 15:59

Закрили двері для екс-мачухи: Наталія Могилевська розповіла про трьох своїх падчерок, яких любила як рідних

Закрили двері для екс-мачухи: Наталія Могилевська розповіла про трьох своїх падчерок, яких любила як рідних
Поділитися

Стосунки Наталі Могилевської з її колишнім обранцем Єгором тривали 5 років. Вони зовсім не були стабільними, а навпаки містили багато драми, ревнощів та з’ясування стосунків. І тим не менш, це була глянцева історія кохання. І фанати артистки не можуть про неї забути, адже вона також принесла їй натхнення.

Окрім того, саме в цих стосунках Наталія зрозуміла, що хоче стати мамою. Так, співачка вперше заговорила про бажання народити малюка саме у романі з Єгором. В цьому посприяли його дочки, яких в нього було аж троє. Дівчата народилися у попередньому шлюбі, і 2 з них вже були достатньо свідомого віку. Найменша розтопила серце артистки найбільша. Подейкували, що вона настільки прив’язалася до дитини, що цілували їй пʼяти перед сном.

Наталія Могилевська розповіла про дітей від Єгора Долініна

 Наталія Могилевська розповіла про дітей від Єгора Долініна

Але бажана вагітність так і не наступила. Навколо цієї теми багато маніпулювали. Ставалися навіть суди через наклеп. Але час ішов, і падчеркам довелося попрощатися з жінкою, яка виконувала обов’язки мачухи протягом п’яти років. Стосунки між співачкою та бізнесменом зруйнувалися, і врятувати їх було неможливо.

Незабаром Єгор знову одружився, і на цей раз дуже вдало. Досі пара разом, і в них навіть з’явився спільний син. Наталія Могилевська продовжила жити окремим життям. І як з’ясувалося, з дівчатами зв’язок не підтримує: вони навіть не підписані один на одного в Instagram.