Рубрики: Новини
06.07.2024 16:54

Потап зізнався, куди забрав єдиного сина, якого йому народила Горова: падчерка в Польщі, а спадкоємець?

2 роки тому єдиний син Потапа Андрій відмовився їхати з ним до Іспанії. Юнак залишився в Україні. Однак, зараз ситуація кардинально змінилася.
Поділитися

15 років тому Потап вперше і поки що востаннє став батьком. У чоловіка народився син, який отримав ім’я Андрій. На той момент він вже виховував у шлюбі з Іриною Горовою її дочку Наталію. Однак, дівчинка має також прекрасні стосунки зі своїм рідним батьком Юрієм, тому не можна сказати, що Олексій претендував на місце тата. Тим не менш, між ними склалися легкі та довірливі взаємини.

Наталія здебільшого не була ми дійною, хоча і вчилася на маркетолога. Незабаром вона отримала величезний досвід від своєї матері, а пізніше вийшла заміж та поїхала за кордон. Зараз вона проживає у Польщі. Дівчина має дуже близькі відносини зі своїм братом по материнській лінії, і постійно приїжджає на батьківщину.

Потап зізнався, куди забрав свого єдиного сина Андрія

Потап зізнався, куди забрав свого єдиного сина Андрія

Андрій 2 з половиною роки тому також отримав пропозицію від батька виїхати закордон, але відмовився, не захотівши покидати матір. Продюсерка згодом зізнавалася, що хлопець повівся дуже мужньо, тримав себе в руках та не давав волю емоціям.

А от Олексій додому повертатися не поспішав, навіть попри те, що там знаходився його спадкоємець. Пліткували навіть про погіршення стосунків між ними. Але обидва спростували дані чутки. Окрім того, Андрій публічно почав знову проявляти прив’язаність до свого батька.

Зокрема, нещодавно стало відомо, що Потап забрав Андрія до Іспанії, де зараз з ним відпочиває.

Потап поділився, що їхнє дозвілля доволі насичене. Зокрема, вони разом грають в баскетбол і регулярно вдосконалюють свою майстерність на спортивному майданчику просто неба. Відповідний ролик, як Андрій кидає м’яч у баскетбольний кошик і грає з другом, продюсер опублікував у себе в фотоблогу. І додав, що неабияк пишається хлопцем.

Не так давно продюсер також побував в Франції і поділився неймовірним листом, якого йому залишила його шанувальниця.