Рубрики: Новини
06.07.2024 21:59

Дан Балан відмовився від Тіни Кароль заради іншої? Співак після поп-діви вийшов з дівчиною, і непростою

Знаменитий молдавський виконавець Дан Балан не так давно повністю відмовився від Тіни Кароль і заявив, що ніякого роману в них не було. Але одразу вийшов з іншою.
Поділитися

Впродовж декількох років публіка підозрювала, що у Дана Балана та Тіни Кароль був таємний роман. Обидва спочатку підірвали, але пізніше заявили, що стосунки в них не було. Але все що глядачі побачили на екранах було правдою. Заяви виявилися двозначними, але фанати не заспокоювалися, що призвело до того, що молдавський мачо публічно заявив, що ніякого відношення до Кароль немає.

Дан Балан вийшов в світ з новою дівчиною

Дан Балан вийшов в світ з новою дівчиною

Це спантеличило публіку, яка була зачарована фліртом цих двох. Однак, деякі речі швидко стали на свої місця. Зокрема, взимку повідомлялося, що Дан Балан вийшов у світ разом з новою супутницею. Дівчина виявилася дуже молодою, але відомою. Нібито це була блогерка.

Богдан Беспалов одразу ж поділився думкою про те, що ніяких романтичних відносин вона з молдавським мачо немає. Мовляв, це був такий собі вихід по бартеру: вона складає компанію виконавцю, а він допомагає їй стати популярною, адже це прекрасна можливість для починаючої медійниці добре засвітитися на публіці.

Сам дам це ніяк не коментував. Тим паче, що для нього зовсім не в новинку виходити з різними дівчатами на заходи. Це абсолютно нормальна практика для більшості знаменитостей, а також прекрасна можливість для багатьох починаючих співачок, танцюристок та інших представників шоу-бізнесу зав’язати нові стосунки, побачити можливості, налаштувати зв’язки.

Нагадуємо, що за офіційними даними, Дан Балан ніколи не був одруженим. Однак, в молдавській пресі неодноразово з’являлася інформація щодо його минулого шлюбу з румунською моделлю. Подейкували, що союз протривав аж 5 років, але закінчився через ревнощі дівчини. Насправді, невідомо, що сталося, але також є інформація щодо імовірної дитини співака, який отримав ім’я Алан.

Дан Балан цю інформацію ніколи не коментував, але зізнався, що ставиться до шлюбу дуже серйозно та не заперечує, що колись може одружитися.