Рубрики: Новини
07.07.2024 11:59

Коли станеться поповнення у сім’ї Ектора Хіменеса-Браво? Шеф-кухар от-от має вперше побачити своїх малюків

Коли станеться поповнення у сім'ї відомого кулінара Ектора Хіменеса-Браво? Шеф-кухар от-от має вперше побачити своїх малюків. Докладніше у нашому матеріалі.
Поділитися

Відомий колумбійсько-український шеф-кухар Хіменес-Браво вже перетнув позначку у 52 роки. За цей час у його житті було багато жінок, які мріяли стати його дружиною. Багато кому вдалося вступити з ним роман, багато кому не вдалося навіть вкрасти його погляд. Втім, кулінар неодноразово говорив про те, що насправді дуже хоче мати сім’ю, але постійно зазнає поразки у цьому питанні.

Чоловік здебільшого звинувачує у цьому свою публічність, і зізнається, що наступні взаємини з коханою жінкою виставляти на огляд не буде, і все буде відбуватися таємно. Тож до сьогодні дітей у зірки немає. Але поповнення в родині все ж таки з’явиться найближчим часом.

Ектор Хіменес-Браво розповів про майбутнє поповнення в своїй родині

 Ектор Хіменес-Браво розповів про майбутнє поповнення в своїй родині

Як відомо, зірка просто обожнює своїх собак. І нещодавно стало відомо, що його улюблениця вагітна. Кулінар опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram знімки з ультразвукового обстеження та показав малюків. Звичайно, стать поки що невідома, але не важко здогадатися, що з’являться через декілька місяців.

 Ектор Хіменес-Браво розповів про майбутнє поповнення в своїй родині

Можливо, актор навіть влаштує гендер-паті, адже він обожнює подібні заходи, і зайвий раз не відмовляє собі у радощах.

Окрім того, актор судячи з усього згодом зможу віддати цуценят бажаючих. Часто це стають зірки. Так, наприклад, Лілія Ребрик отримала свою собачку від Насті Каменських.

Але також існує імовірність, що шеф-кухар не захоче віддавати малюка, і замість двох персиків, в нього буде 4 або 5. Все ж таки, у знаменитості великий будинок, а також є персонал, який допомагає йому справлятися.

Нагадуємо, нещодавно зірка повідомив про співпрацю з Ольгою Мартиновською над новим проектом. На цей раз Володимир Ярославський залишився не при справах.