Рубрики: Новини
07.07.2024 14:44

“Контакт не встановлено”: дружина Тімура Мірошниченка зворушила історією про знайомство з названою донькою

Дружина відомого українського телеведучого Тімура Мірошниченко зізналася, якою була реакція її названої доньки на повідомлення про те, що в неї з'являться батьки.
Поділитися

Телеведучий Тімур Мірошниченко та його дружина юристка Інна рік тому всиновили маленького Марселя. Майже відразу після цієї події родина заговорила про те, що хочуть взяти ще одну дитину з дитбудинку. Затягувати це питання вони не стали та нещодавно їх сім’я збільшилася.

У своїх Instagram, подружжя повідомило, що в їх житті з’явилася ще одна квіточка. Названу доньку звати Ангеліна, їй 8 років. Зараз дівчинка проходить період адаптації у новій родині. Схоже, що їй це вдається. Інна вирішила більш детально розповісти про першу зустріч з донечкою. В Instagram, жінка розповіла, як відбувалося їх знайомство.

Інна Мірошниченко розповіла історію знайомства з названою донькою

8-річна Ангеліна перебувала за кордоном, тож зустріч дівчинки та подружжя відбувалася онлайн. Жінка згадує, що це був дуже хвилюючий та відповідальний момент. Перше знайомство дуже важливе, адже якщо не вдасться встановити контакт з дитиною, її просто не віддадуть в родину. Оскільки для Ангеліни знайомство з потенційними батьками проходило не вперше, Інна переживала, що дівчина не зможе забути образу на попередніх усиновлювачів та не буде з ними розмовляти.

“А раптом мовчатиме чи скаже “не хочу”. Тоді за результатами складуть акт, що знайомство не відбулось, контакт не встановлено”, – пригадала жінка.

Інна Мірошниченко розповіла історію знайомства з названою донькою

Проте, Ангеліна виявилася дуже відкритою дитиною та відразу пішла на контакт. Трохи поспілкувавшись з парою, вона звернулася до соціальних працівників з питанням “це мої мама і тато? У мене тепер є мама і тато?”. Мірошниченки зраділи ставленням названої доньки до них. Подружжя почало відразу планувати поїздку за кордон.

“Ми змогли приїхати лише за півтора тижні. Бо сама я не наважувалась їхати за кермом 3500 км, а у Тімура було багато роботи і відряджень. Ці 10 днів були важким очікуванням для всіх нас”, – розповіла Інна.

Дружина Тімура Мірошниченка показала, як діти зустрічали нову сестричку