Рубрики: Новини
07.07.2024 16:05

Приїхав, змусив маму Людмилу червоніти і поїхав геть: Дан Балан осоромився в Молдові, але не подав виду

Відомий виконавець Дан Балан потрапив у конфуз в рідній Молдові, але не подав виду та залишив матір Людмилу розбиратися з цим самостійно. Деталі в статті.
Поділитися

Дан Балан виступає на великій сцені вже більше 20 років. Він починав свій шлях у музичному гурті, але пізніше пішов своєю дорогою. У зірки мається декілька сценічних образів, які він постійно змінює, в залежності від того, яке натхнення до нього приходить.

Зокрема, останні декілька років він активно співпрацює з Україною, брав участь у зйомках шоу і навіть зняв кліп в Києві. Артиста знають і у східній Європі, і в Сполучених Штатах Америки, і в інших куточках світу.

Тому не дивно, що у рідну Молдову він досить довго не приїжджав. Зокрема, взимку він дав перший за 5 років концерт в Кишеневі. Безумовно, ця новина наробила дуже багато шуму в мережі. А після його виступу ще й почався скандал.

Молдавська преса розповіла про великий конфуз Дана Балана

Молдавська преса розповіла про великий конфуз Дана Балана

Дан Балан неочікувано потрапив у дуже незручний конфуз. Так, зірку почали звинувачувати в соціальних мережах у неадекватному стані, в якому він перебував на сцені. Нібито зірка не міг встояти нормально на ногах під час концерту. Відповідно, користувачі взялися ділитися своїми здогадками на рахунок того, що його могло привести до такого.

Але фанати встали на захист, і заявили, що співак міг гойдатися на ногах також через сильну втому або погане самопочуття. Адже стається всіляке, у Дана Балана дуже завантажений графік, і статися могло що завгодно. Скандал, який розпочав кишинівський депутат врешті-решт владнався, хоча сім’я Дана взагалі нічого з цим не робила.

Але і сам співак не дав ніякого коментаря, і згодом покинув Молдову, залишивши на батьківщині свою матір Людмилу, яка вельми популярна в країні, а також сестру Санду, яка працює там телеведучою.

Нещодавно да засвітився в Україні, а саме: опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відео, на якому показав, як катається на велосипеді в Карпатах.