Рубрики: Новини
08.07.2024 09:47

“Облягаючий шик”: Настя Каменських взула підбори та показала 3 частини свого тіла, якими пишається найбільше

Кожна людина схильна до того, щоб хотіти більшого, кращого. Це стосується всіх аспектів життя. Настя Каменських розповіла про те, що не влаштовувало її та в якому занятті вона знайшла задоволення.
Поділитися

Насті Каменських усього 37, але вже майже 20 років вона залишається однією з найпопулярніших зірок українського шоубізнесу. Також співачку регулярно включають до списку найкрасивіших українських знаменитостей. Її природна краса — це справжній подарунок долі. Але виявляється, що навіть нею можна бути незадоволеною.

У новому дописі зірка попросила шанувальників назвати 3 частині тіла, які вони найбільше в собі люблять. Настя зазначила, що ця задача може здаватися простою. Але особисто вона ще кілька років тому не могла б її виконати, бо в кожному сантиметрі себе вишукувала недоліки.

З часом Каменських зрозуміла, що справжня краса народжується всередині, від любові до себе та до того, чим людина займається. Настя знайшла таку любов в танцях. Так, зірка танцює вже давно, оскільки регулярно робила це для знімання кліпів та виступів на сцені. Але поза робочим процесом, для себе Настя майже не займалася танцями.

Настя Каменських розповіла, що любить в собі найбільше

Співачка зазначає, що таке хобі дозволяє їй не просто гарно провести час, а також краще вивчити себе, особливості та можливості власного тіла. Також танці дозволяють Каменських абстрагуватися від усього навколо та розслабитися. І саме вони сприяли тому, що Настя полюбила себе по-справжньому, а не намагалася постійно шукати в собі мінуси.

В тому, що танці можуть подарувати любов, переконалися вже багато зірок. І одним з найяскравіших прикладів цього є пара Андрія Дикого та Лілії Ребрик. Вони познайомилися саме завдяки танцям. Вони ж подарували їм кохання, яке жоден не відчував в попередніх стосунках. І це кохання триває вже років та подарувало подружжю трьох прекрасних донечок.

Лілія Ребрик та Андрій Дикий з новонародженою Аделіною

Але знайти любов можна також в інших речах. Головне починати з любові до себе. Бо якщо людина приймає себе такою, якою вона є, якщо в першу чергу вона сама відчуває до себе любов, то її полюблять й інші. Саме це хоче донести Настя своїм постом і тому пропонує підписникам знайти в собі 3 речі, які вони люблять та цінують найбільше.