Рубрики: Новини
08.07.2024 16:00

Густі брови, як у тата і губи, як зробила собі мама: як змінилася 13-річна дочка Лорак та Налчаджиоглу

У Мережі з'явилася свіжа фотографія 13-річної доньки Ані Лорак від першого офіційного чоловіка – турецького підприємця Мурата Налчаджиоглу. Соня дуже змінилася, але є нюанс.
Поділитися

Коли Ані Лорак і Мурат Налчаджиоглу вперше показали фотографію своєї дочки, багато користувачів Мережі відзначили, що дівчинка просто копія папи-турка. Наразі Соні вже 13 років і зовні вона сильно змінилася.

Як виглядає донька Ані Лорак від турецького бізнесмена Мурата

Спочатку навіть здавалося, що з віком дівчинка-підліток стає схожою на свою знамениту маму, проте після останніх кадрів у деяких виникли сумніви. Так, напередодні Соня Налчаджиоглу оприлюднила у своїх соціальних мережах кілька фотографій, на яких показала, як відпочиває разом із мамою. У кадрі 13-річна донька співачки та турецького бізнесмена позувала одна і разом із Ані Лорак. У неї, як і раніше, густі чорні брови та пухкі губи, як у мами. Щоправда, у Соні вони від природи, а у мами підкориговані за допомогою філерів.

Як змінилася ззовні 13-річна дочка Лорак та Налчаджиоглу

Нагадаємо, що напередодні Ані Лорак оприлюднила фотографії доньки, які було зроблено на її День народження. У кадрі 13-річна Софія була копією знаменитої мами. Як потім з’ясувалося, такого ефекту було досягнуто за допомогою фотошопу.

Як змінилася ззовні 13-річна дочка Лорак та Налчаджиоглу

На фотографіях, зроблених за кілька днів у Туреччині, куди дівчинка прилетіла на відпочинок з батьком та його новою дружиною Анастасією Фоксі, Соня виглядала зовні зовсім інакше.

Як виглядає донька Ані Лорак від турецького бізнесмена Мурата

Зазначимо, що зовнішність дочки Лорак і Налчаджиоглу, коли дівчинка була молодшою, часто ставала предметом нападів “хейтерів”. Маленьку дівчинку критикували через її густі брови, які зросталися на переніссі. Деколи це доходило до прямих образ. Якоїсь миті дівчині навіть довелося закрити свої сторінки в Інстаграм і Тік-Ток. Проте, з недавнього часу облікові записи були відновлені.