Рубрики: Новини
08.07.2024 16:23

Потап не зміг приховати своє серйозне падіння: колега зірки розповів, що сталося і які будуть наслідки

Колега Потапа розповід публіці про те, що сам продюсер так і не наважився розповісти і що приховував достатньо довгий час. Невже через це кар'єра репера підійшла до фінішу?
Поділитися

Олексій Потапенко неодноразово потрапляв у різноманітні скандали, але зазвичай йому вдавалося вийти з них, і з часом вони забувалися. Але не в цей раз. Судячи з усього, українська публіка навіть немає наміру ігнорувати той факт, що Олексій більше півроку навіть не наважувався повернутися до України, а після того як з’явився в Києві, швидко поїхав.

Зірку не врятували жодні заяви про те, що він збирає гроші, гастролює з благодійними концертами, тощо. Що вже казати про те, наскільки сильно була розкритикована його творчість.

Зараз Олексій здебільшого зосереджує усі свої зусилля на кар’єрі дружини Насті Каменських, яка намагається набрати популярність в іспаномовних країнах. Втім, і ця діяльність отримує велику кількість критики.

Артур Адамов розповів про великі проблеми Потапа в кар’єрі

Артур Адамов розповів про великі проблеми Потапа в кар’єрі

Зокрема, нещодавно колега артиста по цеху Артур Адамов висловився на рахунок його кар’єри і заявив, що насправді Потапа вже ніколи не зможе повернути той рівень слави, який в нього був.

Так, чоловік заявив, що навіть якщо Олексій повернеться та буде активно працювати над своїм образом та кар’єрою, він вже ніколи не зможе збирати таку кількість аудиторії, як раніше.Таку думку він озвучив 5 липня в новому випуску шоу на “Люкс ФМ”.

“Він не обличчя сучасної естради. Естрада вже абсолютно змінилася, давайте так. Він приїде – і його в концертах ставитимуть на розігріви”

Нагадуємо, що Настя Каменських нещодавно випустила нову відео роботу з українським виконавцям, яка також зібрала вельми змішані відгуки. Зокрема, поповзли через це чутки про те, що Потап та артистка насправді все ж таки не разом, і розлучилися. Окрім того, навколо подружжя ходять чутки щодо невірності в шлюбі. Подейкують, що Потап зрадив своїй дружині з її кращою подругою Анною Андрійчук.