Рубрики: Новини
08.07.2024 20:40

Це не погоня за трендами: 42-річна Надія Мейхер спеціально засвітила свій животик – вже давно не приховує

Надія Мейхер, яка має дорослого сина від першого шлюбу і двох дочок від російського бізнесмена Михайла Уржумцева, продемонструвала на камеру свій округлий животик. Невже у сім'ї буде поповнення?
Поділитися

Після початку повномасштабного вторгнення російських військ на територію України у 2022 році колишня учасниця групи “ВІА-Гра” співачка, актриса та бізнеследі Надія Мейхер, як і багато знаменитостей, підтримувала у своєму Інстаграм українців. Однак через деякий час сторінка зникла. Незабаром вона знову з’явилася, але вже зовсім в іншому форматі – там більше не було старих постів, а тільки реклама її колекції одягу. Подейкували, що акаунт Наді зламали, проте точних підтверджень цьому немає.

Надія Мейхер

До речі, з того часу Мейхер так і не вийшла на зв’язок і не провела жодного прямого ефіру. Де знаходиться знаменитість, невідомо. Деякі журналісти, посилаючись на інформацію, отриману від джерел, стверджують, що Надія разом з дітьми перебралася до чоловіка до Росії. Хтось вважає, що артистка та дизайнерка оселилася в одній із європейських країн, де активно взялася за розкручування власного бренду.

Надія Мейхер за кордоном

Так, напередодні на сторінці “Meiher by Meiher” з’явилися нові відео та фото, які, зважаючи на все, були зняті нещодавно. На одному з кадрів 42-річна Надія Мейхер з’явилася у вільній сукні та з помітно округлим животом. Невже співачка вагітна?

42-річна Надія Мейхер засвітила животик за кордоном

Відповідь це питання з’явився трохи пізніше. Так, на останньому відео Надія оголила свій живіт і продемонструвала, що всі припущення про її третю вагітність лише чутки.

“Створення одягу, для мене це не погоня за трендами чи стилем. Мій одяг спрямований лише на жінку готову відчути, проявити ті грані, котрі готові до своєї матеріалізації. Їм потрібний лише незначний поштовх, який у тому числі можливий від зміни на щось незвичайне у вигляді одягу”, – написала у коментарях Мейхер.

Зазначимо, що всі свої тексти у відео та фото Надія Мейхер пише українською мовою.