Рубрики: Новини
10.07.2024 06:42

Тепер вона не леді, а бізнес-леді: Ольга Фреймут почала вчити етикету підприємців у Великобританії

Певно, кожна людина в Україні хоча б раз бачила поради від Ольги Фреймут про те, як бути справжньою леді. Тепер ведуча розповідає, як бути справжньою бізнес-леді! Та ще й в одній із ділових столиць.
Поділитися

Ольга Фреймут відома, як досить екстравагантна персона, що окутала себе завісою справжньої леді. Колись ведуча навіть роздавала людям різноманітні поради про те, як варто правильно поводитися жінкам. Але відгук подібні рекомендації знаходили не у всіх. Як і книги Ольги Фреймут. Так, якщо ви не знали, то знаменита телеведуча ще й письменниця.

Ольга випустила дуже багато книг, де розповідала про те, як необхідно любити, як правильно поводитися та навіть депресувати. Не візьмемося оцінювати якісь описаних порад, а дозволимо вам зробити висновок самостійно. Для прикладу, одна з порад щодо заміжжя — “знайдіть собі у кого закохатися”.

Ольга Фреймут роздає рекомендації лондонцям

Якщо ви не розумієте, як можна просто прокинутися зранку та вирішити відчувати чи не відчувати такі сильні почуття, то опис поради, ймовірно, вас здивує ще більше. Щоб ви могли зрозуміти всю палітру порад пані Фреймут, пропонуємо точну цитату, взяту в одній із найпопулярніших книг справжньої леді — “Етикет” (про неї ми згадали не просто так).

“Попитайте людей, може, хтось вигнав нещодавно свого чоловіка (такого завжди можна здати в хімчистку і надати йому нового лоску), а може, хтось із друзів-бісексуалів подався на пошуки статевої ідентифікації та шукає собі дружину”, — ділиться думками телеведуча

Можна було б подумати, що вся книга — просто збірка жартів. Але в пояснювальній записці Ольга стверджує, що вона написана нею як для себе, що це її особисті правила. Також свої особисті правила, але вже щодо бізнес-манер, Фреймут сьогодні викладає в Лондоні.

Ольга Фреймут роздає рекомендації лондонцям

В дописі, де телеведуча запрошує підписників на лекцію, вона стверджує, що це не примітивні поради з YouTube у стилі “чи допомагати жіночці зняти пальто”! Зізнаємося чесно, після її книг ми щиро віримо, що поради точно не будуть примітивними.

До слова, про книгу “Етикет” ми дійсно згадали не даремно. Саме її Ольга пропонує отримати в подарунок кожному, хто завітає на її лекцію. Якщо ви знаходитесь в Лондоні, обожнюєте поради від пані Фреймут та хочете отримати їх вдвічі більше, то можете скористатися пропозицією.

Ольга Фреймут роздає рекомендації лондонцям