Рубрики: Новини
15.07.2024 18:15

Який вигляд має сваха колишньої зірки “СТБ” Оксани Марченко: носить французький манікюр і білосніжні зуби

Колись Оксана Марченко сяяла на телебаченні, а тепер ховається і не показується на публіці. Натомість її близькі родичі регулярно з'являються у Мережі.
Поділитися

Декілька років тому дружина народного депутата Віктора Медведчука, який очолював опозиційну партію в Україні ОПЗЖ, Оксана Марченко була головною зіркою каналу СТБ. Їй довірили вести найрейтинговіший проєкт того часу – “Х-Фактор”, де вона хизувалась у своїх дизайнерських брендових вбраннях, які, як з’ясувалося пізніше, привозила з дому. Її гардероб був просто забитий дорогими вбраннями.

Оксана Марченко

Перед початком війни телезірка втекла до Росії. Спочатку вона з’являлася на публіці та записувала відео зі зверненнями до президентів різних країн і навіть зібрала велику пресконференцію, на якій вимагала звільнити її чоловіка, який після спроби втечі з-під домашнього арешту був затриманий СБУ. Після обміну Віктора Медведчука, парочка була помічена в Криму, а потім головна зірка СТБ різко зникла.

Як зараз виглядає екс-ведуча СТБ Оксана Марченко

Зате її невістка Катя та її родичі продовжують час від часу світитись у Мережі. Так, напередодні сестра-близнючка невістки Оксани Марченко та Віктора Медведчука – Олена оприлюднила фотографію, яка була зроблена в ресторані. У кадрі можна побачити сваху нашої зірки. Молода жінка з модною зачіскою, французьким манікюром і білосніжними зубами позувала сидячи за столом. Чи була поряд її друга дочка – дружина сина і мати онуків Оксани Марченко, не відомо.

Як виглядає сваха колишньої зірки СТБ Оксани Марченко

Також не відомо, де зараз перебуває Віктор Медведчук зі своєю дорогоцінною дружиною. Востаннє Оксана Марченко з’явилася у своїй авторській програмі “Паломниця” у 2022 році. Після пластичних операцій її було практично не впізнати. А ще, позбавляючись зморшок, колишня телезірка трохи перестаралася з уколами краси. Як результат – її обличчя стало дуже набряклим.

Ось який вигляд має Оксана Марченко зараз.

Як зараз виглядає екс-ведуча СТБ Оксана Марченко