Рубрики: Новини
17.07.2024 09:30

З “гніздом” на голові: Лобода показала свою версію жінки на мільйон – усі люди, як люди, а вона суперзірка

Світлана Лобода зненацька постала у новому образі, в якому її ніколи ще не бачили. Як відреагували шанувальники на креативну зачіску співачки?
Поділитися

Співачка Світлана Лобода, яка на зорі своєї кар’єри поїхала підкорювати російський шоубізнес і стала там мега суперзіркою, після виїзду з Росії не перестає вражати своїх відданих шанувальників креативом. Так, у мікроблозі знаменитості з’явилася серія фотографій, на яких Світлана постала у різних сценічних образах. Найбільше вразили знімки, де вона з неймовірно об’ємною зачіскою з начосом та додатковими накладними пасмами, завитими у дрібні кучері. Доповнили образ яскравий макіяж із темно-бордовою помадою та блискучими тінями. Образ, що складається з дуже сміливого облягаючого топу, яскравої спідниці та рукавичок справив на її фанатів не менш сильне враження.

“У світі, повному божевілля …”, – написала артистка і запропонувала своїм шанувальникам вибрати фото, яке вразило їх найбільше.

Користувачі мережі відразу відреагували. Багато хто захоплювався креативними образами Лободи. Одна з підписниць написала слова із відомої пісні артистки, де вона дуже самовпевнено називає себе суперзіркою.

“Всі люди, як люди, а ви суперзірка”.

Нагадаємо, що Світлана Лобода, поки жила в Росії, справді мала серед колег і глядачів неймовірний успіх. Співачка отримала всі премії та нагороди, які тільки можна здобути. Однак після того, як артистка засудила війну і виїхала і країни, остаточно завершивши там кар’єру, багато її колишніх друзів і колег, обрушилися на неї з критикою. Зараз Лобода разом із сім’єю проживає в Латвії і виступає виключно за кордоном.

Світлана Лобода зі своїми доньками

Повертаються до Росії, де в неї було повноцінне життя справжньої суперзірки, співачка, за її словами, не збирається.