Рубрики: Новини
17.07.2024 12:03

Нюдовий манікюр як в найкращих королівських традиціях: зірка 1+1 Марічка Падалко зібрала на собі всі погляди

Зірка 1+1 Марічка Падалко "ненароком" показала всім свій новий манікюр. Що саме обрала телеведуча для своїх нігтів і чим похизувалася, з'ясували "Сенсації".
Поділитися

Відома українська телеведуча, ведуча ТСН на телеканалі “1+1”, засвітила у своєму storis в Instagram новий нюдовий манікюр. Зірка зробила це під час того, як записувала рекламу досить корисних цукерок для дітей. Не помітити нового манікюру ведучої було просто неможливо. Адже її тендітні пальці рук практично заполонили весь об’єктив камери на рівні з її обличчям. Сама Падалко записала storis без гриму та макіяжу. Вона повстала перед підписниками у буденному одязі та в “натуральному” вигляді.

Зірка 1+1 Марічка Падалко показала всім новий манікюр

Нюдовий манікюр є досить поширеним серед жінок ділових і серйозних професій. Він виглядає обережно, гарно, стильно, але при цьому не кидається в око. Переважно це світло-рожеве, або більш кремово-рожеве чи бежево-рожеве забарвлення нігтів. Такий манікюр роблять на абсолютно різну довжину нігтів: коротку, середню та довгу. Кому що подобається і кому що більше підходить. Нігті з таким манікюром виглядають дуже охайними, доглянутими. Загалом, такий манікюр — солідний. Тому ведучі та бізнес-вумен дуже часто обирають саме його. Бо він підходить для ділових зустрічей, записів інтерв’ю, бранчів. Одним словом — такий манікюр вважається щоденним і підходить на всі випадки життя!

Щоб розбавити буденність нюдові манікюри почали робити з різними малюнками. Це може бути образ якогось птаха — ластівки, лінії — гроза, закруглені лінії — море. Ще придумали робити такий манікюр із фольгою! Це можуть бути, як прямі лінії, так і дрібні шматочки, щоб здавалося, що нігтики всипані золотом.

Марічка Падалко — соціальна ведуча. Вона дуже часто займається і приймає участь в різних громадських заходах. Особливо зараз у такий складний для країни час. Її сторінка в Instagram не сповнена одними позитивними світлинами і радістю. У неї все переплітається з різними тяжкими подіями для країни і більш рідшим позитивом. Останнє, як нагадування того, що не дивлячись ні на що життя триває і жити потрібно!