Рубрики: Новини
18.07.2024 18:16

Колишній чоловік зірки “МастерШеф” Каті Великої засвітився у суперкарі з іншою жінкою: кого лайкає мільярдер

Успішний мільйонер — айтівець Андрій Великий ще офіційно не розлучився зі своєю дружиною - зіркою програми "МастерШеф" Катею Великою. Але опублікував нове фото з жінкою в авто в соцмережах.
Поділитися

Відомий український мільйонер – успішний спеціаліст у галузі IT-технологій та інвестицій Андрій Великий опублікував на своїй сторінці в соцмережі Instagram нове фото із новою жінкою в автомобілі. Але на світлині видніються тільки гарні та тендітні ніжки імовірної нової дами мільйонера. При цьому, Андрій Великий відмітив цю жінку позначкою в Instagram. Нею виявилася — olga_rashtanova. Поки що про неї, або про її стосунки з Андрієм Великим нічого нікому невідомо.

Можливо мільйонер навмисно посилає своїй аудиторії в соціальній мережі якісь натяки, але офіційних заяв ще не було. Свій пост Андрій Великий підписав: “Сфоткай, ніби я на Бентлі їду”. Варто зазначити, що свої пости в мережі мільйонер підписує російською мовою. Сам він уже тривалий час перебуває закордоном і більше не виставляє ніяких stories про допомогу Україні. Коментарі до публікації в авто з іншою жінкою Великий вимкнув. Тому ні написати щось, ні прочитати неможливо.

Колишній чоловік зірки МастерШеф виставив фото з новою жінкою

Зі сторінки Ольги в Instagram можна зробити висновки, що жінка не проти публічності — сторінка повністю відкрита та доступна будь-кому. Жінка любить дуже сильно подорожувати і має для цього фінансову можливість. Була в Маямі, Перу, Аргентині, Португалії, Лісабоні, Каліфорнії, Мадейрі. У Ольги на сторінці також стоїть посилання на сторінку – робочу, а саме авто з CША в Україну та Європу. Клієнтам пропонують наступну схему – повний цикл від покупки до прибутку, прозорі умови – інвестору 20% прибутку, а для клієнта 20% за послуги. Імовірніше всього, що жінка займається саме цією справою. Але офіційної інформації щодо цього також немає.

Колишній чоловік зірки МастерШеф виставив фото з новою жінкою

Як відомо мільйонер Андрій Великий є колишнім чоловіком учасниці шоу “Майстер Шеф” Катерини Великої. Близько чотирьох днів тому вона підтвердила, що розлучається з чоловіком після 15 років стосунків та 12 років шлюбу. Всіх своїх прихильників вона запевняє, що в неї все добре, життя триває. Для їх розлучення з Великим їх залишилося єдине що — скласти офіційні папери і пустити їх в роботу. Щоб даний шлюб офіційно був розірваним.

Слід зазначити, що до декрету Катерина Велика мала власний бізнес — це мережа туристичних агенцій. Даний сектор бізнесу приносив жінці не поганий дохід. Уже в декреті жінка більше присвячувала час собі, дитині та чоловіку. Нині їхньому з Андрієм Великим синові — три роки.