Рубрики: Новини
18.07.2024 21:59

“Не можу ображатися”: Ігор Кондратюк пройшовся по Ані Лорак і розповів, як насправді ставиться до неї

Популярний український продюсер, який славиться своїми критичними зауваженнями, Ігор Кондратюк прокоментував справу Ані Лорак і розповів, як насправді ставиться до неї.
Поділитися

Ігор Кондратюк ніколи не скупився на критику, де б його про неї не просили. Саме тому його так охоче запрошували на ролі суді у різних шоу, і так само на ролі експерта.

Мало того, зірка славиться своїм надзвичайним інтелектом, ерудованість та глибокими знаннями у багатьох сферах. Саме тому його думка вважається вельми вагомою та гучною.

Ігор Кондратюк розповів, як ставиться до Ані Лорак

Ігор Кондратюк розповів, як ставиться до Ані Лорак

Хоча Ані Лорак обговорюють повсюди та завжди, адже ця співачка мала колосальну кар’єру та успіх в Україні, але все одно обрала російську федерацію, де знаходиться далеко не на перших позиціях, Ігор Кондратюк також поділився власним баченням ситуації.

Продюсер не перший, хто каже, що у Кароліни нібито недостатньо інтелекту для того, аби зробити правильний вибір і зрозуміти, куди необхідно рухатися. Однак, його вислів на адресу зірки виявився доволі гострим.

Продюсер підкреслив, що концерти Ані, які вона давала декілька років тому в Україні, носили суто комерційний для неї характер, і нанесли для неї жодної символічності.

“Те, що я бачу – паскудно. Вони виступали від себе, а не від України. І вони не могли не приїхати, бо їх запросив один диктатор, а вони живуть на батьківщині іншого диктатора. І що це не зовсім так, як вони співають. Дві паскудні російські шльо*дри, російські громадянки. Це лайно, яке співає”

Нагадуємо, що Ані Лорак намагалися повернутися на українську естраду 2021-го. Вона дала декілька концертів, але вони зібрали не так вже й багато людей, як очікувалося. Окрім того, Кароліна тоді ж дала велике інтерв’ю Українській журналісті та зізналася, що нібито на батьківщину її дехто не пускає. Тоді аудиторія побачила натяк на Тіну Кароль.

Шанувальники поп-діви цього не оцінили та виправдовували артистку. Пізніше Олег Боднарчук підтвердив, що це була саме Кароль.