Рубрики: Новини
19.07.2024 14:23

Олександр Кривошапко в Голлівуді: чому поїхав з України, що там робить і що показав своїм фанатам (ФОТО)

З новою жінкою відомий співак Олександр Кривошапко відправився до Голлівуду. У нього є певна мета, яка потребує зусиль, однак подробиці зірка приховує від фанатаів.
Поділитися

Український співак, ліричний тенор та фіналіст шоу “Х-фактор” Олександр Кривошапко дістався до Голлівуду. Світлини з місця свого перебування він виклав у соціальній мережі Instagram. Як відомо співак уже тривалий час мешкає в США із своєю новою коханою жінкою. Але фотографії з Голлівуду (Hollywood) він ще не викладав. Це перша світлина з такого місця.

Знаменитість Олександр Кривошапко сфотографувався на фоні відомих гір (біля вершин гори Лі), де розташований усім відомий на весь світ надпис “Hollywood”. Це одне з найвідоміших місць у Лос-Анджелесі. На цій світлині зірка також сфотографувався зі своєю жінкою.

Український співак Олександр Кривошапко подався до Голлівуду

Для створення гарного образу кохана співака обрала коротку білу і трохи простору сукню, імовірніше всього що з натуральної тканини, щоб було не так спекотно в такі жаркі літні дні. Сукня пошита так, що талія виглядає підкресленою, а низ сукні (спідниці) розширений. Щось схоже на відому білу сукню, як у Мерилін Монро, але набагато багато коротшу. Сам же Кривошапко одягнув звичайні чоловічі шорти та футболку — все в один тон. Свій образ він довершив білою “панамкою” і темними окулярами.

Свій пост Олександр Кривошапко підписав: “Цілі вимагають зусиль”. Ось такий короткий підпис щодо всього. Слід зазначити, що перебуваючи в США співак зазвичай підписував свої пости англійською мовою. Але цього разу чомусь видав підпис російською…

Щодо України та ситуації, яка нині тут відбувається, співак нічого більше не постить, не виставляє в stories і не говорить. Тому нинішня його позиція щодо всього невідома. Як і те, чи повернеться він колись в Україну. Кривошапко родом із Маріуполя, Донецької області — міста, яке найбільше постраждало в країні. Чи відпочиває співак у Голлівуді чи поїхав по роботі домовлятися або впроваджувати якісь проекти, нині також лишається таємницею.