Рубрики: Новини
19.07.2024 16:20

Дан Балан зізнався, що буде в Україні, але не з Тіною Кароль: заради кого насправді приїжджає співак?

Знаменитий молдавський виконавець Дан Балан зізнався, що буде в Україні, але не з Тіною Кароль. Заради кого насправді він приїде стало відомо не так давно.
Поділитися

Декілька місяців тому в мережі прогримів скандал через Тіну Кароль та Дана Балана. Здавалося, що ця історія піар-кохання вже давно завершена. Але ні продюсери, ні самі артисти не змогли переконати фанатів у тому, що між зірками нічого немає. Дан був вимушений звернутися до шанувальників співачка з проханням не чіпати його родину та не турбувати її. Мовляв, фанати перейшли межу та псують життя його сім’ї.

Тоді ж він зазначив, що його з Тіною Кароль взагалі ніколи нічого не об’єднувала, і вони просто працювали разом. Сама кажу і судячи з усього, цю лінію поведінки не обирала. Адже ще минулого року спровокувала чергові чутки, заявивши зі сцени в Кишиневі, що Балан — найкращий чоловік.

Дан Балан розповів, що незабаром повернеться в Україну

Дан Балан розповів, що незабаром повернеться в Україну

Окрім того, в кольорах шоу-бізнесу обговорюють виходи Дана в світ з різним супроводженням. Балан з’являється то з моделлю, то з блогеркою. І навіть натяку на диво немає.

В Україні чоловік не був 2 роки. Однак, нещодавно засвітився в Карпатах, і скоро вже з’явиться в Одесі. Про це він повідомив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Молдавський виконавець вирішив влаштувати повернення на сцену в Україні, а також потішити своїх шанувальників.

Все ж таки, заради своїх фанатів Дан готовий зробити це. І всі бажаючі вже 26 липня матимуть можливість насолодитися його виступом.

Дан Балан вирішив повернутися в Україну. Скріншот особистої сторінки зірки

Нагадуємо, що півроку тому артист потрапив у гучний скандал через свій концерт в Кишиневі. Депутат звинуватив його у тому, що на сцені була помітна неадекватна поведінка зі сторони артиста. Мовляв, він хитався і не тримався на ногах. Даний інцидент виконавець ніяк не прокоментував, а шанувальники поспішили його виправдати: гастрольний тур — справа нелегка, а зірки постійно страждають через виснаження.