Рубрики: Новини
19.07.2024 18:40

Вже другий раз на місяць: відома українська співачка похвалилася розкішним відпочинком за кордоном

Співачка Катерина Бужинська вже вдруге за місяць проводить час на відпочинку разом із сім'єю. Поруч коханий чоловік-іноземець та діти. А де її старша дочка від першого шлюбу?
Поділитися

Популярна українська співачка Катерина Бужинська, яка багато років живе разом із чоловіком та молодшими дітьми в Болгарії, активно веде сторінку в Інстаграм, де докладно розповідає про свою творчість та життя. Так, останнім часом мікроблог артистки завалений фотографіями з відпочинку на фешенебельних курортах. Спочатку Катерина побувала у Туреччині, а потім вирушила у відпустку на острів Тасос (Греція). У поїздці її, як завжди супроводжували діти – двійнята Діма та Катя, а також чоловік – болгарський бізнесмен Дмитро Стойчев, який останнім часом сильно схуд і кардинально змінився зовні.

Бужинська показала, як відпочиває з чоловіком-іноземцем та дітьми

Так, у “сторіс” мікроблогу Бужинської з’явилися нові фотографії. На одному зі знімків співачка позує із чоловіком на тлі мальовничого грецького узбережжя в однакових парних образах. Сарафан Каті та костюм із шортами Дмитра виконаний з однієї тканини з принтом із екзотичними квітами. На другому знімку співачка показала своїх молодших 7-річних двійнят, які позували перед камерою, взявшись за руки.

Бужинська вдруге за місяць похвалилася розкішним відпочинком за кордоном

“Найкращий час із сім’єю”, – коротко підписала публікації артистка.

Проте на знімках була не вся родина Бужинської. На відпочинку була старша дочка співачки 17-річна Олена. Дівчинка вже давно не мешкає з мамою. Після початку війни Олена переїхала до Німеччини, де і перебуває до сьогодні. Як розповідала Катерина Бужинська в одному зі своїх інтерв’ю, біля її старшої дочки постійно перебувають її близькі друзі, а сама артистка регулярно відвідує її разом із молодшими дітьми. У Німеччині Олена вивчає іноземні мови та пробує свої сили у творчості. Дівчинка мріє стати письменницею та вже написала дитячу казку. До речі, Катя рідко згадує свою старшу дочку. Востаннє її фото з’явилося на сторінці у День народження.

Катерина Бужинська зі своїми дітьми