Рубрики: Новини
21.07.2024 17:00

На порозі материнства: Настя Каменських розповіла про майбутню дитину від Потапа та зізналася, коли пологи

Настя Каменських пішла на важливий крок та зізналася шанувальникам у тому, коли народиться її первісток від Потапа і чи заплановані вже пологи.
Поділитися

Материнство Насті Каменських — чи не найгарячіша тема, яка стосується сім’ї співачки та її чоловіка Потапа. Публіка вже давно чекає на щасливу новину про майбутню дитину цих двох. Здавалося, що шанувальники чекали всю вічність, коли почують, що виконавиця та продюсер разом і одружені.

І здається, що знадобиться ще дуже багато часу, аби почути про майбутнє поповнення. Примітно, що Настя Каменських завжди реагувала на це вельми спокійно. І цьому є пояснення: в шоу-бізнесі існує феномен, згідно якому, найулюбленіші знаменитості постійно зазнають тиску від аудиторії на рахунок дітей. Фанати так сильно люблять своїх кумирів, що бажають побачити плоди їхнього кохання. І хоча це безумовно дратує, поки що це явище нікуди не дівається.

Настя Каменських розповіла, коли народить свого первістка

 Настя Каменських розповіла, коли народить свого первістка

В одному зі своїх інтерв’ю Олексій зізнався, що дуже хоче стати багатодітним батьком, і все ж таки розраховує, що Настя Каменських подарує йому не одну дитину. Потап тим не менш може не хвилюватися на рахунок наявності спадкоємця, адже колишня дружина Ірина Горова йому народила сина Андрія, якого він обожнює.

Каменських вже все ще не наважується на цей крок. Хоча також в останньому своєму коментарі пресі заявила, що не вагітна, попри чутки на рахунок її цікавого положення, але мріє про малюка. Коли ж він з’явиться? На цей рахунок артистка також дала відповідь: коли Господь дасть їм можливість з Олексієм пізнати це щастя.

Відповідь настільки абстрактна та розмита, що ніякої підказки в ній бути не може. Хіба що таким чином Настя Каменських могла натякнути, що насправді питання її материнства залежить не від її бажання.

На даний момент артистка присвячує усю свою увагу кар’єрі в іспаномовних країнах, а тому імовірно, це станеться дуже нескоро.