Рубрики: Новини
21.07.2024 21:18

“Залишусь”: після 2 років життя в Америці Аліна Гросу зробила публічну заяву про її плани з другим чоловіком

Знаменита українська співачка Аліна Гросу у здивувала раптовою заявою про свої плани з чоловіком після приблизно 2 років життя в Сполучених Штатах Америки.
Поділитися

Коли Аліна Гросу переїхала до Сполучених Штатів Америки, то стверджувала, що поїхала суто на навчання, і має плани повернутися до України. Стався цей переїзд ще наприкінці 2022-го. І як не дивно, до сьогодні зірка ще не поверталася.

За її словами, вона мала відвідувати акторські курси, які при цьому ще й не можна пропускати. На даний момент вона не розповідає, чи завершила їх, або ж продовжила і взяла інший курс. Але в еміграції Аліна встигла значно змінити своє життя.

Декілька місяців тому стало відомо, що вона вийшла заміж в Каліфорнії. Особистість свого чоловіка вона приховує, пояснюючи це тим, що на цей раз має бути приватність. Але публіка впевнена, що це Роман Полянський і насправді пара не розійшлася.

Аліна Гросу розповіла про свої плани на чоловіка

 Аліна Гросу розповіла про свої плани на чоловіка

Гросу поки що ніяк не коментує чутки. На її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram регулярно з’являються фотографії з коханим, але він зазвичай або стоїть спиною, або взагалі показує лише руки та плечі.

Співачка ж почувається відкритою у питаннях навіть сфери почуттів. Наприклад, днями вона опублікувала текст своєї пісні, в якому йдеться про плани на обранця. І судячи з усього, плани на найближчий вечір.

Допис вона супроводила фотографією, на якій постала у білому халаті та з рушником на голові. Із аксесуарів — розкішні сонцезахисні окуляри та діамантове кольє, а на тлі зелені пейзажі.

Аліна Гросу розповіла про свої плани на чоловіка

Нагадуємо, що Аліна Гросу декілька років тому вже була у шлюбі з московським бізнесменом Олександром Комковам, але шлюб виявився вкрай невдалим і завершився вже через 6 місяців після розкішного весілля Віталії. Тоді Гросу нічого не приховувала від своїх фанатів і розповіла увесь скандал з її благовірним від початку до кінця.