Рубрики: Новини
24.07.2024 15:15

“Ностальгія в око попала”: Хіменес-Браво показав, що дивиться під омлет з лавашем і вірші Тараса Шевченка

Суддя проєкту "МастерШеф Україна" показав, який дивиться серіал, як готує сніданок і чим займається в повній темряві, коли немає електроенергії.
Поділитися

Канадський та український шеф-кухар колумбійського походження, телеведучий та суддя проєкту “МастерШеф Україна” Ектор Хіменес-Браво сьогодні з самого ранку дивився американський серіал “Друзі” та накривав омлет лавашем. Про це він сам повідомив в своїй stories в соцмережі Instagram. Насамперед, він поділився тим, що є справжнім фанатом серіалу “Друзі”. А сьогодні на нього “напала” ностальгія і він вирішив передивитися кілька серій. Ектор Хіменес-Браво так і написав: “Ностальгія в око попала”. Також він поцікавився у своїх підписників, хто теж є справжнім прихильником цього серіалу.

“Трішки по ностальгували і досить. Давайте краще готувати сніданок”, – запропонував усім Ектор.

Ектор Хіменес-Браво варить каву на вогні та читає Шевченка

Сьогодні він вирішив порадувати своїм читачів максимально простим, але дуже смачним сніданком. Він розбив курячі яйця та збив їх у однорічну масу, щоб вийшов омлет. Далі вилив його на гарячу пательню і накрив круглим лавашем. Коли все це підсмажилося, то він перевернув його на інший бік. Потім виклав дрібно-порізаний сир, великі шматки нарізаного помідору та консервовану рибу тунця. Лаваш загорнув і таким чином вийшов собі “пиріжок” із вище описаною начинкою.

Ектор Хіменес-Браво варить каву на вогні та читає Шевченка

Такий лаваш ще трішечки можна обсмажити з обох сторін для більш хрусткої скоринки. Ектор має досить гарний настрій не дивлячись на те, що ще добу тому сидів практично без світла. Утім він наголошував у своїх stories, що і в цьому є якась романтика (у відключеннях світла, мається на увазі). На думку Ектора, коли немає світла завжди можна влаштувати романтичну вечерю.

“Зі свічками одразу відчуваєш себе в якомусь ресторані”, – пояснив Ектор Хіменес-Браво.

Ектор Хіменес-Браво варить каву на вогні та читає Шевченка

Крім цього, коли не було світла головний кухар України готував (варив) каву на вогні, читав вірші відомого українського поета Тараса Шевченка (при цьому розгорнувши і виклавши на стіл прапор України).

“Ще можна радіти новим покупкам. Тому, більше позитиву і жити стане легше”, – підтримав Ектор всіх українців, які також сидять без світла і яким теж важко.