Рубрики: Новини
25.07.2024 15:00

Тоня Матвієнко із сарказмом відреагувала на чутки про розлучення з Арсеном Мірзояном: “Не дочекаєтеся”

Тоня Матвієнко відреагувала на чутки про завнршення шлюбу з Арсеном Мірзояном. Хоча знаменитість відповіла із сарказмом, але дала чесний коментар на цей рахунок.
Поділитися

Останні 2 роки навколо сім’ї Тоні Матвієнко та Арсен Мірзояна постійно ходять чутки про їхнє розлучення. Зокрема, вони неодноразово виникали через тривалу розлуку, в якій знаходилася пара. Тоня була вимушена евакуюватися разом з дітьми до Португалії, а згодом до Великобританії, поки її чоловік знаходився в Україні.

Журналісти не стояли осторонь і навіть підли вали олії у вогонь. Наприклад, Слава Дьомін спитав у Тоні Матвієнко, чи знає вона, що у Арсена Мірзояна репутація чоловіка, який полюбляє красивих жінок. Співачка розгубилася, але сказала, що ні вона цього ніколи не чула.

Тоня Матвієнко відреагувала на чутки про розлучення з Арсеном Мірзояном

Тоня Матвієнко відреагувала на чутки про розлучення з Арсеном Мірзояном

А після інтерв’ю артистки, в якому вона поскаржилася на поведінку благовірного та заявила, що в них були негаразди, взагалі публіка була впевнена на рахунок того, що разом вони вже не будуть.

“Сьогодні” звернулися за коментарем до Тоні Матвієнко. На запитання, чи правда, що вони з Арсеном Мірзояном розлучилися, дочка народної артистки лаконічно відповіла:

“Неправда. Не дочекаєтеся!”

Цікаво, що цю фразу також використовувала Ніна Матвієнко, коли її питали про розлучення з Петром Гончаром. До речі, вже покійна зірка тоді наговорила багато зайвого на рахунок свого благовірного. Вона зізналася, що в шлюбі були зради, що чоловік не працював, і вона багато стерпіла заради сімейного щастя, але врешті-решт він зібрав валізи та рушив до своєї майстерні жити, тому що для нього було занадто багато людей в маєтку.

Але розлучення не сталося, а після смерті Ніни Митрофанівни Петро Гончар взявся вчитися зі своєю онучкою та допомагати молодій парі справлятися з будинком.

Але зараз Тоня та Арсен також часто знаходяться в розлуці. Зокрема Матвієнко регулярно з’являється за кордоном, у той момент як Арсен здебільшого проводить час захисниками та гастролює з концертами для них.