Рубрики: Новини
26.07.2024 11:45

Це ще не все: господиня Тіна Кароль показала, що виросло у неї на городі серед трави: є великі та маленькі

Багато українських зірок у вільний від гастролей та виступів час займаються звичайними домашніми справами і Тіна Кароль не є винятком. Що віросло на її городі, доки вона співала?
Поділитися

Весь свій вільний час співачка Тіна Кароль проводить у своєму великому будинку в Зазим’ї, де є все для того, щоб вона відчула себе справжньою господинею. На величезній території крім спортивного майданчика та розарію, який налічує понад 50 кущів троянд, є невеликий сад та город, де артистка сама вирощує фрукти та овочі.

Тіна Кароль показала, що росте у неї на ділянці під Києвом

Так, напередодні Тіна Кароль оприлюднила відео, де показала грядки з овочами. Серед трави можна побачити ще зовсім маленькі незрілі огірочки, а також велики плоди. Співачка із гордістю демонструє свій урожай.

Тіна Кароль похвалилася врожаєм на своєму міні-городі

Крім овочів на ділянці Тіни ростуть дерева з черешнею, вишнею та яблуками. Є грядки із зеленню та полуницею. Нагадаємо, що будинок Тіни Кароль знаходиться у Броварському районі Київської області у селі Зазим’я. Ділянку співачка отримала у подарунок від свого покійного чоловіка продюсера Євгена Огіра, який помер від онкології у 2013 році. То була його подяка за народження сина Веніямина. Ландшафтним дизайном та облаштуванням особняка артистка, зважаючи на все, займалася сама.

Навколо великого триповерхового будинку, де вмістилися кілька спалень, велика сучасна кухня та спортивний зал зі студією, вбиральня, ванні кімнати, кімната для сина та кабінет чоловіка, де досі зберігаються його речі, все обкладено дорогою плиткою.

Тіна Кароль показала, що росте у неї на ділянці під Києвом

На території знаходиться великий розарій, а також романтична альтанка з білосніжним гарнітуром і кришталевою люстрою, навколо якого посаджені кущі троянд, що плетуться.

Тіна Кароль показала головний скарб у своєму саду

Все в цьому будинку виконано з великою любов’ю. Особливо особиста кімната співачки, де вона зберігає речі, які дорогі її серцю. Так, напередодні співачка показала свій туалетний столик з дзеркалом. На фото можна побачити листівку від сина.

Що стоїть на туалетному столику Тіни Кароль

Нагадаємо, що Веніамін вже кілька років живе у Великій Британії і не часто відвідує маму.