Рубрики: Новини
27.07.2024 16:12

Після отримання громадянства Амадор Лопес зізнався, чи хоче виїхати з України: “Буду робити все-все-все”

Після отримання українського громадянства Амадор Лопес зізнався, чи хоче виїхати за кордон. Артист здивував чесним зізнанням на рахунок своїх планів.
Поділитися

Як відомо, Амадор Лопес не міг отримати українське громадянство протягом 10 років. Чоловік регулярно з’являвся на телебаченні, давав інтерв’ю, був прекрасно знайомий з усім шоу-бізнесом і навіть заслужив любов своїх колег. Але омріяний паспорт дався йому дуже нелегко.

Новину про отримане громадянство він повідомив на початку 2022-го. А вже через місяць обставини склалися таким чином, що саме з цим паспортом він не зміг виїхати за кордон. Чоловік не поставився до цього як до великої невдачі, хоча і визнав іронію.

Навпаки, разом з іншими артистами, зокрема Ольгою Сумською та Арсеном Мірзояном він часто їздив на різноманітні благодійні концерти, збираючи гроші та привертаючи увагу до того, що відбувається в державі, яку він обрав для життя.

Амадор Лопес розповів, чи хоче поїхати з України

 Амадор Лопес розповів, чи хоче поїхати з України

Зараз Амадор продовжує брати участь у подібних ініціативах, і нещодавно дав ексклюзивний коментар на рахунок свого бажання покинути Україну та виїхати.

За його словами, він аніскільки не шкодує на рахунок отриманого документу і навпаки вірить у перемогу, і вірить, що українцям вдасться все подолати, а він готовий робити для цього все можливе з його сторони.

 Амадор Лопес розповів, чи хоче поїхати з України

“Я буду тут до останнього. Я вірю в перемогу, я буду працювати заради нашої перемоги. Я буду робити все-все-все для того, щоб наші діти та наші захисники завжди вірили, що є люди поруч”, – заявив Лопес.

Нагадуємо, що Ектор Хіменес-Браво, який являється уродженцем Колумбії, у лютому 2022-го опинився на своїй батьківщині, але заявляв, що Україну покинув не навмисно, а ці канікули були в його планах давно. Вже через декілька тижнів він повернувся і також долучився до волонтерства, яке здебільшого було пов’язане з гастрономією та харчуванням.