Рубрики: Новини
27.07.2024 19:49

Не захотіла миритися з конкуренцією: що відомо про колишню дружину Дана Балана – вона родом з Румунії

Дан Балан ніколи не наважувався заговорити про свій шлюб, однак, про красуню з Румунії, яка поселилася в його серці все одно дізналися. Що про неї відомо?
Поділитися

Дан Балан зберігає репутацію мачо більше 20 років. Ні для кого не секрет, що це образ який допоміг багатьом співаками досягти тріумфу та залишатися найпопулярнішими виконавцями впродовж десятиліть.

Так само Дан Балан ніколи не розповідав про своє особисте життя, аби воно не заважало йому будувати кар’єру та завойовувати любов фанаток. Втім, молдавська преса виявилася вельми допитливою, і все ж таки змогла дізнатися, що насправді приховував артист.

Дан Балан розповів про свою колишню дружину

Наприклад, чоловіку хоче піарився за допомогою флірту з Тіною Кароль. Їм приписували роман, і вони тривалий час підігрувати, вона спростовуючи нічого. А зараз вже Дан запевняє, що його зі співачкою нічого не пов’язує і просить шанувальниць залишити цю тему.

 Дан Балан розповів про свою колишню дружину

За деякими даними, у дана Балана нібито на початку нульових була молода дружина родом з Румунії. Дівчина була надзвичайно гарною та працювала моделлю. Після весілля у них народився спільний син Алан, але союз прожив всього декілька років.

За словами інсайдерів, дівчина не змогла впоратися зі своїми ревнощами, а привід для них був, і величезний: Дан тоді ставав все відомішим, і навколо нього було занадто багато жінок. В сім’ї відбувся дисбаланс і молоді люди прийняли рішення, що їм краще іти різними дорогами.

Дівчина нібито переїхала разом з сином до Ізраїлю, однак, правда залишається туманною та неясною. Подейкують, що після цього шлюбу Дан Балан намагався побудувати серйозні стосунки з кращою подругою своєї сестри Христиною, і вони також протрималися декілька років. Тим не менш, одружитися він так і не наважився.

А декілька місяців тому Дан виходив на публіку разом з мало відомою блогер кою. Однак, журналісти впевнені, що це була лише співпраця для того, аби привернути увагу публіки до дівчини.