Рубрики: Новини
28.07.2024 13:59

Ірина Білик показалася з красенем і зізналася в почуттях до нього: вподобала не за вуса, і не за гроші

Відома українська співачка Ірина Білик вразила своїм виходом в світ, адже з'явилася у компанії молодого та дуже красивого чоловіка. До того ж в нього вуса.
Поділитися

Ірина Білик розлучилася зі своїм останнім чоловіком Асланом 3 роки тому. Пара тривалий час вже не жила разом. Ірина спочатку зізнавалася, що на шляху їхніх стосунків була пандемія, але пізніше зізналася, що чоловік припинив проявляти інтерес до поїздок у Київ і вони вирішили розійтися. Завдяки тривалій історії між ними та наявності спільного сина вони змогли зберегти прекрасні стосунки.

Зокрема, Ірина зізналася, що не тільки спілкується з колишнім чоловіком, але готова з ним працювати знову і знову, адже співпраця приносить їм прекрасні результати.

Ірина Білик показала, як провела час з ALEKSEEV

 Ірина Білик показала, як провела час з ALEKSEEV

Зараз співачка з сином знаходиться в Україні, говорить про майбутнє весілля, про яке мріє, а також зізнається, що знову закохалася. Деякий час співачку підозрювали у стосунках з колишнім чоловіком Дмитром Коляденком, але він навідріз спростував дані чутки і заявив, що між ними взагалі немає подібної близькості. Хоча неодноразово вони інтригували аудиторію романтикою.

Натомість, Ірина нещодавно почала набагато більше виходити у світ, і засвітилася в компанії різних зірок, яким зізналася у своїх почуттях. Серед них був і ALEKSEEV.

Примітно, що молодий чоловік значно змінився за ці 2 з половиною роки, адже відростив собі вуса і став дещо схожим на Павла Зіброва.

Нагадуємо, не так давно Христина Соловій потрапила разом з Іриною Білик у конфуз. Артистки виконували композицію дуетом на сцені. Молода співачка вирішила трохи прикрасити виступ чуттєвими рухами, але перегнула палицю і викликала збентеження серед аудиторії, яка здебільшого писала в коментарях про те, щоб на це було соромно дивитися.

Втім, співачка, попри Хей  зробила репост даного відео і собі на акаунт в Інстаграм.