Рубрики: Новини
29.07.2024 10:10

24-річна дружина Володимира Остапчука розкрила дату народження майбутнього малюка: “Уже будемо з лялею”

Молода дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська після новини про свою вагітність розкрила, коли очікувати народження її дитини. Залишилося не так багато часу.
Поділитися

Не так давно стало відомо, що Володимир Остапчук незабаром стане багатодітним батьком. Телеведучий разом зі своєю молодою дружиною чекає на появу малюка. Для блогерки це буде первісток, а от для Володимира – третя дитина.

Як і очікувалося, Полтавська поділилася усіма деталями щасливої події, а також активно спілкуються на тему майбутнього поповнення з власними підписниками. Зокрема, вона вже показала знімки з ультразвукового обстеження, а також розповіла про те, як саме дізналася про свій стан.

Катерина Полтавська розкрила дату народження її дитини від Володимира Остапчука

 Катерина Полтавська розкрила дату народження її дитини від Володимира Остапчука

Стать дитини пара поки що не розкриває, але натомість поділилася думками на рахунок того, коли малюк має з’явитися. За словами Катерину Полтавської, вже наступного Нового року вони мають бути з дитиною. Хоча полтавська не виключає, що малюк може затриматися і у такому випадку пологи імовірно здатні розпочатися навіть на свято. Тим не менш, зірка сподівається, що цього не станеться.

Катерина Полтавська розкрила дату народження її дитини від Володимира Остапчука

На особистій сторінці в соціальній мережі Instagram вона показала, як зараз виглядає її животик.

Нагадуємо, що Катерина Полтавська являється 3-ю дружиною Володимира Остапчука. Пара зійшлася невдовзі після розлучення телеведучого з Христиною Горняк. Тривалий час вони намагалися приховувати свій роман, але пару бачили то на розписі, то під час переїзду. Власне, приховати не вдалося абсолютно нічого.

Окрім того, Катерина їздила разом з чоловіком до Канади, коли він забажав побачитися зі своїми дітьми від Олени Войченко. При цьому полтавська заявляє, що не спілкується з дітлахами. Мовляв, вони занадто маленькі, і вона не хоче засмучувати їх. Цілком можливо, що після появи дитини все ж таки родина буде проводити час разом.