Рубрики: Новини
29.07.2024 18:03

Під відкритим небом у Києві: Ірина Білик засвітилася з колишнім чоловіком, якому 10 разів відмовляла в шлюбі

Після розлучення і через роки, Ірина Білик та Дмитро Коляденко можуть спокійно обійнятися, випити чогось разом і весело спілкуватися.
Поділитися

Відома українська співачка та композиторка, заслужена та народна артистка України Ірина Білик засвітила на фотографії разом із своїм колишнім чоловіком хореографом, танцівником, співаком та телеведучим Дмитром Коляденко. Світлину разом із колишнім вона виклала сама на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Разом із цим фото вона додала і безліч інших світлин із різними виконавцями і підписала свій пост: “Люблю молодих і талановитих!”.

Ірина Білик засвітилася на фото з колишнім чоловіком Дмитром Коляденком

З Дмитром Коляденком вона сфотографувалася на концерті в Києві, який проводився просто неба. А після заходу, імовірніше всього, що був якийсь бенкет, де зірки мали можливість перевести “дух” і поспілкуватися один із одним. А також, навіть випити чогось міцненького, як це зробив Дмитро Коляденко. Вони обидва були одягнуті в широкий чорний одяг.

Телеведучий як завжди має свій особливий смак і не може без того, щоб додати до свого образу щось яскраве. Цього разу — це дуже яскрава рожева шапка та величезний надпис на футболці зі всіма кольорами веселки.

 

Як відомо, Ірина Білик і Дмитро Коляденко були закоханою зірковою парою з 2003 по 2006 рік. Саме стільки протривав їх не довгий шлюб. Пресі давно відомо, що причиною їхнього розтавання та розлучення є ревнощі, а ще спільні сімейні плани, які так і не змогли реалізуватися. Відтоді Дмитро Коляденко відкрито пояснював журналістам, що між ним і його колишньою дружиною існують виключно дружні стосунки.

Крім Дмитра Коляденка, Ірина Білик засвітилася на фото ще й з Христиною Соловій, ALEKSEEV та Марією Кондратенко. Все це також було на цьому заході.