Рубрики: Новини
30.07.2024 10:31

“Віктор настільки закохався, що покинув сім’ю”: колишня дружина Павліка розповіла, як він її добивався

Колишня дружина Віктора Павліка Лариса Созаєва розповіла, як він її добивався. Виявилося, що за стосунками артиста з третьою дружиною стоїть велика історія.
Поділитися

Останні декілька років ім’я колишньої дружини Віктора Павліка було пов’язано лише зі скандалами. З його нинішньою благовірної Катериною вони не просто не змогли знайти спільну мову, а гучно конфліктували. Розпочалося все з того, що Репяхова дозволила собі розповідати деталі хвороби єдиного сина екс-пари.

Пізніше Катерина подала до суду на Ларису через численні образливі висловлювання, в яких собі також не відмовляла. Суд був програний Созаєвою.

Колишня дружина Віктора Павліка розповіла, як він закохався в неї

Колишня дружина Віктора Павліка розповіла, як він закохався в неї

Але здається, що останній рік все було дуже тихо та між жінками зникли ті сильні непорозуміння. Натомість Лариса дала ексклюзивне інтервʼю, в якому розповіла про те, як сама колись стала жінкою, через яку зруйнувалася родина.

Хоча насправді героїня нашої статті далеко не одразу вподобала артиста і багато йому відмовляла.

“Десь пів року за мною ходив, – заявила колишня дружина артиста. – Казав, що йому подобаюсь, що кохає. Коли підписала контракт на роботу в Туреччину, мала їхати лише з дівчатами, а Віктор настільки закохався, що поїхав також, покинув сім’ю”

Насправді цей шлюб був найдовшим для Віктора Павліка.

Нагадуємо, що в пресі говорили, нібито Катерина Репяхова була коханкою зірки. Віктор Павлік дану інформацію спростовував. За його словами, він не розлучався лише через сина, який хворів. Однак з дружиною вже не був.

Коли Павло помер, сімя одразу зруйнувалася. Небазаром Павлік розписався з концертною директоркою. А ще пізніше в них зʼявився спільний син Михайло. Хоча чоловік більше не хоче дітей, Катерина говорить, ніби збирається ще народжувати. У планах в неї привести у цей світ ще й дівчинку. Минулого року між Ларисою та Катериною був конфлікт через квартиру. Віктор Франкович не стримав свою обіцянку і попросив колишню переїхати.