Рубрики: Новини
30.07.2024 12:24

Одинока “Холостячка” Ксенія Мішина вже не на шикарному авто: у Лондоні зірка ганяється за автобусами

Знаменита Ксенія Мішина розважається у Лондоні. Зірка не їздить на дорогих авто, а насолоджується легендарними пам'ятками Англії і повністю перейнялася лондонською культурою.
Поділитися

Українська акторка театру і кіно Ксенія Мішина, яка стала відомою завдяки своїй грі в серіалі “Кріпосна” та участі в романтичному шоу “Холостячка” поїхала подорожувати до Великої Британії. І хто б міг подумати, що там, у консервативному Лондоні, вона буде бігати за відомими на весь світ червоними пасажирськими автобусами. У прямому сенсі слова зірка опублікувала відео на своїй сторінці в соцмережі Instagram, де показала, як біжить вслід за автобусом.

Звичайно, що зірка зробила це жартома, щоб зняти ведіо і зафільмувати себе на фоні червоного автобуса у Лондоні. Свій допис вона підписала: “Ксю і Лондон”. Ідея Ксенії Мішиної більшості її підписникам сподобалася. Вони зазначили, що їй дуже личить бути в Лондоні і їй слід їздити туди частіше. Хтось писав жартома, що “Ксенію просто забули”. На відео дійсно так і виглядає, точніше сама Ксенія біжить за автобусом так, ніби думкою говорить: “Почекай, почекай…”.

Відео починається з того, що зірка серіалу “Кріпосна” очікує на приїзд транспорту і при цьому трохи пританцьовує. Потім навмисно робить вигляд, що пропустила автобус і починає за ним бігти. Для зйомки цього відео вона обрала теплий одяг вільного крою чорного кольору: кофту та штани. Здається, що у Лондоні нині досить прохолодно, не так, як в Україні, що навіть вечорами можна гуляти в одній футболці та шортах. Автобус зірка “пропустила” як раз через свої “дикі танці” на зупинці. Звичайно, що танцювала і не бачила свого транспорту вона навмисно.

Як відомо, двоповерховий червоний автобус у Лондоні є визначною пам’яткою Англії. Подивитися на цей вид транспорту, проїхатися у ньому та сфотографуватися приїжджають туристи зі всього світу. Також, іншими визначними пам’ятками вважаються червона телефонна будка, Тауерський міст та Біг-Бен. У цих визначних місцях Ксенія Мішина також побувала.