Рубрики: Новини
30.07.2024 17:32

У купальнику матроса: Лобода покрасувалася на іспанському пляжі, але всім видно її складочку на животі

На відпочинку в Іспанії відома співачка Світлана Лобода всіх вразила своєю розкішною і стрункою фігурою. Від її краси просто неможливо відвести очей.
Поділитися

Заслужена артистка України Світлана Лобода засвітилася на відпочинку в Іспанії у купальнику “матроса”. Мається на увазі, що у купальнику з тканини зі зображенням “полосок”, схожі на ті, що є елементами одягу, який носять матроси. Єдина відмінність — у Лободи вони червоно-білі, а не синьо-білі. Світлини того, як зірка нині виглядає та де відпочиває, з’явилися на її сторінці в соцмережі Instagram.

Варто зазначити, що співачка трішки набрала ваги, але не стала повнішою, а навпаки як раз виглядає в норму. І не є занадто худою, як буває, що від надмірної “худорби” аж сіпається око. Раніше Світлана Лобода була дуже і дуже худою. Зараз вона просто неймовірна і шикарна в кожному сантиметрі свого тіла. Її нові фотографії з відпочинку такі яскраві і гарні, що їх неможливо не побачити у стрічці Instagram та просто взяти і прогорнути далі.

 

Всі нові світлини Світлани Лободи зроблені у купальнику, але в різних образах. То вона крокує пляжем, то сидить, або лежить на шезлонгу. Не забули зафіксувати і її вигляд зі спини. Її пост за 19 годин публікації зібрав більше 33 000 вподобань та величезну кількість коментарів.

Вигляд зіркової співачки її підписникам сподобався. Їй “накидали” безліч “вогників”, чимало разів написали, що вона дуже гарна, шикарна, найкраща, а від її вигляду просто неможливо відвести очей. При цьому, багато хто з фанатів розуміють, яка це велика праця над собою — мати таку струнку та спортивну фігуру.

Утім, не всі прихильники Світлани Лободи помітили складочку на її талії. Але складочку не через зайві сантиметри, а від того, що вона дуже довго засиділася у одному положенні. А так — зірка виглядає просто шикарно і навіть причепитися прискіпливим журналістам немає до чого.