Рубрики: Новини
30.07.2024 19:04

Два Дмитра і одна Ірина Білик: з ким у легендарної співачки був найкращий шлюб – Дікусар чи Коляденко

Відома співачка Ірина Білик мала двох чоловіків-танцівників на ім'я Дмитро і з кожним прожила по три роки у цивільному шлюбі. Що спільного мають ці чоловіки, а в чому вони різні.
Поділитися

Під час опитування в соцмережі Instagram у відомої української співачки Ірини Білик запитали, чому вона заблокувала свого колишнього чоловіка Дмитра Коляденка. Зірка дуже цікаво і класно відповіла: “Щоб трішки по сумував за мною (поставила жартівливий смайлик, – ред.)”. Утім ще зовсім нещодавно Ірина Білик засвітилася з ним на невеличкій вечірці після концерту просто неба в Києві. Вони разом весело спілкувалися, ніжно обіймалися та навіть випивали чогось міцненького.

Як відомо, з українським хореографом, танцівником, співаком та телеведучим Дмитром Коляденко зірка прожила не довго, всього три роки. А саме з 2001-го до 2006 рік. Пресі відомо, що причиною їхнього розставання є ревнощі та спільні сімейні плани, яким так і не судилося бути реалізованими. Після цього вони підтримували дружні відносини. Інколи підігрівали свої стосунки якимись спільними фотографіями, але все одно і весь час заперечували, що між ними може бути якесь кохання.

У житті Ірини Білик був не один Дмитро… Ще був український танцюрист та хореограф Дмитро Дікусар. Смаки у Ірини співпадають. Обох чоловіків звати Дмитро, обидва хореографи і танцівники. Утім різниця між цими чоловіками все ж таки є. Дмитро Коляденко більше шоумен з екстравагантними смаками та поглядами. А ще дуже гарною українською вимовою, завдяки чому він досить часто був ведучим у багатьох програмах. Також славиться Дмитро Коляденко і своїм зовнішнім виглядом — особливо стилем, який завжди вражає, але не зажди всі його розуміють.

Дмитро Дікусар більш мужній чоловік, який заради захисту своєї країни покинув і танці і шоу-бізнес. З Іриною Білик він одружився у Ріо-де-Жанейро і разом вони прожили також лише три роки. Після цього, між ним та співачкою збереглися також теплі стосунки. З самого початку Дмитро Дікусар був партнером по танцях із Іриною Білик у дуже відомому і популярному проєкті “Танці з зірками”. Потім між ним закрутився роман.

Загалом, Дмитро Дікусар, по факту, уже був четвертим чоловіком Ірини Білик після Дмитра Коляденка. Всі ці шлюби були не офіційні. Лише з п’ятим своїм чоловіком, продюсером, художником і фотографом Асланом Ахмадовим, Білик була в офіційному шлюбі. Але і ці відносини також розпалися.