Рубрики: Новини
30.07.2024 19:38

42-річний Влад Яма розповів про другу дитину від дружини Ліліани: сину Леону судилося стати братиком

42-річний Влад Яма розповів зі Сполучених Штатів Америки про другу дитину від дружини Ліліани. Виявляється, його первістка Леону судилося стати братиком.
Поділитися

Ще наприкінці 2021-го Влад та його дружина Ліліана опинилися за кордоном. Разом з сином Леоном вони подорожували Сполученими Штатами Америки. Зіркова родина відвідала безліч міст і заявляла про те, що обов’язково повернеться.

Тим не менш, їхній візит до України виявився надзвичайно коротким. Тільки-но вони з’явилися на батьківщині, як знову поїхали, але вже з іншими українцями, що в цей момент евакуювалися.

Влад Яма розповів про плани на друге поповнення

Влад Яма розповів про плани на друге поповнення

Зараз сім’я проживає у Флориді. Влад заробляє за допомогою викладання. Здебільшого він надає приватні уроки, але останнім часом активно бере участь у різноманітних ініціативах з іншими хореографами, продаючи короткі курси в групах.

На цьому шляху його підтримує сім’я. Матір та батько залишилися в Запоріжжі. Так само його брат-юрист. Здебільшого колеги засуджують хореографа, але і знаходяться ті, хто ставиться до нього з розумінням. Наприклад, Юрій Горбунов заявив, що для танцюриста найголовніше — це його сім’я, і він зробив свій вибір, виходячи з цього.

Цікаво, що найбільшу порцію критики Влад отримав після інтерв’ю у травні 2022-го. І саме тоді він заговорив про поповнення в родині. Хореограф зізнався, що хоче разом з дружиною стати батьками ще раз, і вони нібито над цим питанням будуть активно працювати. Тож імовірно Леону судилося стати старшим братиком.

До сьогодні пара, тим не менш, не повідомляла про майбутні зміни у їхньому складі. Можливо Влад та Ліліана передумали, а можливо обставини стали на заваді. Тим часом їхній первісток активно зростає, знаходить нові цілі в житті, також підкорює танцпол, займається спортом і повністю перейшов на англійську мову.

Ліліана продовжує вести особистий блог соціальній мережі Instagram, а Влад лише згадує про своє зіркове минуле, але не намагається його повернути.