Рубрики: Новини
31.07.2024 13:24

“Я ввела тренд на хвіст із волосся”: 48-річна Наталя Могилевська привласнила моду на популярну зачіску

Наталія Могилевська не стала проявляти скромності і вирішила вголос заявити про свій вплив на моду в Україні. Який тренд артистка привласнила?
Поділитися

Після свого зізнання про усиновлення Наталія Могилевська стала набагато відкритішою зі своєю публікою. Напевно, вперше за 10 років артистка почувається вільною у тому, щоб ділитися будь-якими емоціями та почуттями. На її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram регулярно з’являються кадри з дому, смішні відео з дочками, тощо.

Окрім того, зірка багато спілкується зі своїми підписниками на різноманітні теми: починаючи зі здоров’я, і закінчуючи спостереженнями будь-якого плану.

Наталія Могилевська розповіла про тренд, який ввела в Україні

Наталія Могилевська розповіла про тренд, який ввела в Україні

Днями артистка запропонувала користувачам поставити їй запитання, що їх цікавлять, і навіть отримала порцію критики.Підписниця повідомила співачці, що їй не пасує кінський хвіст. Мовляв, він додає їй віку.

Могилевська відповіла в вельми неочікувано, адже присвоїла собі тренд. Зірка заявила, що саме вона ввела його в моду в Україні, а зараз він їй не пасує тому, що нібито вона набрала декілька зайвих кілограмів, від яких необхідно позбавитися, і над чим вона зараз активно працює.

Наталія Могилевська розповіла про тренд, який ввела в Україні. Скріншот особистої сторінки зірки

“Мій хвіст був фішкою і запустив цілий тренд на цю зачіску. Просто зараз є зайва вага. І марафон по схудненню. Треба прибрати декілька кіло — і буде супер”

Також зірка додала кадр, на якому постала самостійно зачіскою та у довгому вечірньому вбранні червоного кольору. На знімку вона дійсно має дуже струнку фігуру і виглядає просто неперевершено.

Однак, на рахунок хвосту з нею багато хто б посперечався, адже приблизно у цей самий відрізок часу таких такий хвіст носила Дженіфер Лопес, а пізніше справжню моду в усьому світі на нього ввела Аріана Гранде. Зараз вже у тренді зачіска з пучком позаду та повністю прилизаним волоссям. Так у світ виходять Хейлі Бібер, Селена Гомес, Джіджі Хадід та сестри Кардашʼян.