Рубрики: Новини
31.07.2024 12:45

Молодша на 16 років вагітна дружина Остапчука не готова бути матір’ю-героїнею: “2 няні – на день, і на ніч”

Молода дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла про свої реальні плани, і вони відрізняються від уявлення про ідеальне материнство.
Поділитися

Декілька тижнів тому скандальний блогер Богдан Беспалов заявив про те, що молода дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська нібито вагітна. За його словами, таким чином огірка намагаються утримати біля себе коханого.

Пара не стала коментувати дану новину, але пізніше все ж таки повідомила про майбутнє поповнення в родині. Незабаром телеведучий стане багатодітним батьком, а у молодої Катерини з’явиться первісток. І як завжди вона доволі відверта зі своїми підписниками і не збирається створювати ідеальну картинку.

Катерина Полтавська розповіла, скільки нянь візьме для малюка від Остапчука

Катерина Полтавська розповіла, скільки нянь візьме для малюка від Остапчука

Так, нещодавно вона на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram зізналася, що не збирається ставати матір’ю-героїнею і планує наймати аж двох нянь. Така кількість їй необхідно для того, аби персонал був біля неї постійно — і вдень, і вночі.

Катерина Полтавська розповіла, скільки нянь візьме для малюка від Остапчука. Скріншоти особистої сторінки зірки

“З допомогою чоловіка та двох нянь. Мами наші не в Києві живуть, тому точно будуть няні. Сама я не хочу геройствовати. Одна мені, інша Вові. У дитини не буде няні. Щоб людям в інтернеті було спокійніше. Жартую. Бо хочу, щоб або одна була вдень, а інша вночі. Або тиждень через тиждень жила в нас. Поки не розумію, як краще. Не дуже хочеться з кимось жити. Але бути втомленою 24 на 7 ще більше не хочеться”

Нагадуємо, у Володимира Остапчука є ще двоє дітей, які на даний момент проживають з матір’ю Оленою Войченко в Канаді. З пасинком та падчеркою Катерина Полтавська не спілкується, і зізнається, що це зважене рішення. Мовляв, вони занадто маленькі і це може їх травмувати психологічно. На даний момент у Володимира та Олени вперше за довгий час взаєморозуміння та відсутність конфліктів.