Рубрики: Новини
31.07.2024 14:58

Маленьке поповнення в сім’ї: “Холостячка” Ксенія Мішина ще раз стала мамою і показала 2 своїх “синів” разом

Відома акторка з українського серіалу "Кріпосна" Ксенія Мішина повідомила, що у неї вже є друга "дитина" і можна вважати, що вона стала матір'ю ще раз.
Поділитися

Українська акторка театру і кіно Ксенія Мішина, яка стала відома завдяки своїй ролі в серіалі “Кріпосна” повідомила, що нещодавно вона ще раз стала мамою. Про це вона написала на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Це сталося, коли під час опитування одна з її фанаток поставила їй питання: “Ти хочеш ще одну дитину”. Ксенія Мішина відповіла: “Ну от вважайте що нещодавно стала ще раз мамою”.

Зірка мала на увазі поповнення в своїй сім’ї в якості гарненького, пухнастого песика. Останній, як справжня дитина грається зі справжньою іграшкою, теж песиком. Імовірніше всього, що вдома у знаменитості не обходиться без того, щоб песик робив якусь шкоду. Можливо невеличку, але якусь точно робить. І зі всім цим розлученій Ксенії Мішиній доводиться справлятися одній. Відповідальна кар’єра, “одна” з дитиною (дитина завжди на мамі) і плюс до всього пес-розбишака. Але при цьому зірка встигає правильно харчуватися і працювати над своїм тілом і фігурою.

Відома всім “Холостячка” Ксенія Мішина ще раз стала мамою

Крім світлини песика, який для Ксенії Мішиної став справжньою другою дитиною, вона виставила у stories ще й фото свого сина з цим песиком. Це вона зробила для того, щоб відповісти на наступне питання, а саме про те, що для неї було стержнем у часи, коли було вкрай важко. Акторка опублікувала фотографію синочка, оскільки саме він допоміг їй триматися.

Варто зазначити, що сину зірки, Платону, вже 12 років. Із останньої світлини, яку виклала Ксенія Мішина помітно, що він уже вдосталь по дорослішав. Не можна не помітити його прекрасні, великі та широкі, злегка сіро-зеленуваті очі. Цим він 100% вдався у маму, краса якої, насамперед, заклалася в очах.