Рубрики: Новини
31.07.2024 21:21

Мама Христини Соловій відреагувала на скандал з підопічною Вакарчука і вразила зізнанням: “Усе розуміє”

Христина Соловій не так давно потрапила у незручну ситуацію після концерту в Чорноморську. Матір співачки публічно відреагувала на її витівку.
Поділитися

Не так давно Христина Соловій продовжила свій шлях вже без Святослава Вакарчука та його наставництва. Контракт між продюсером та артисткою сплив, а вони розійшлися на хорошій ноті. Христина Соловій зобов’язалася виплатити музиканту свій борг, який вельми немаленький. Однак, ніяких претензій між ними не залишилося.

Хоча Соловій зізналася, що їхні стосунки останнім часом значно охололи, і в цьому була також її провина. Зараз співачка добувається нових висот, і в неї це виходить прекрасно. Але як це часто буває, стрімкий підйом супроводжується скандалами.

Мама Христини Соловій відреагувала на скандал навколо співачки

Мама Христини Соловій відреагувала на скандал навколо співачки

Так, нещодавно Христина Соловій виступала у рамках фестивалю в Чорноморську. Під час концерту артистка використала нецензурну лексику, за що отримала засудження від мешканців міста, які прийшли на фестиваль разом з дітьми. До поліції одразу ж потрапило декілька заяв.

Христина прийшла до відділку, сфотографувалася біля нього і навіть виклала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram даний кадр. У дописі до публікації вона прокоментувала ситуацію та пожартувала на рахунок маминої реакції.

Однак матір співачка Олександра Соловій одразу ж відгукнулася і дала неймовірну порцію підтримки своїй спадкоємиці.

Мама Христини Соловій відреагувала на скандал навколо співачки

Вона заявила, що мама усе зрозуміє та вірить у свою дитину. У відповідь Христина зізналася матері у любові. Звичайно, даний коментар одразу ж привернув уваги публіки та зібрав неймовірну кількість лайків.

А от з організаторами фестивалю Христина розсварилася вщент. Примітно, що публіка здебільшого підтримала саме співачку, так як представниця заходу дозволила собі порадіти, що даний інцидент обговорювався на російському телебаченні. Христині Соловій це дуже не сподобалося, як і користувачам, і скандал неочікуваним чином обернувся на користь співачки.