Рубрики: Новини
01.08.2024 12:00

Вмовляв переїхати до Туреччини і жити інакше: Ані Лорак не змогла приховати, що сталося перед зрадою Мурата

Невірність колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата колись вразила всю країну. Турецький бізнесмен визнав помилку, але не розповідав, як прийшов до цього.
Поділитися

З моменту розлучення Ані Лорак та Мурата пройшло вже 6 років. А фактично розставання пари відбулося взагалі 8 років тому. Розставання було скандальним: бізнесмен попався на зраді, і до того ж публічно. В інформаційному просторі одразу ж з’явилися кадри, на яких було помітно, як чоловік проводить час з іншими жінками.

Кароліна довго не коментувала дану ситуацію, а пізніше визнала, що дуже важко сприйняла розлучення, хоча насправді, за її словами, чоловік зраджував їй навіть під час вагітності.

Ані Лорак не змогла приховати, що сталося перед зрадою Мурата

Ані Лорак не змогла приховати, що сталося перед зрадою Мурата

Цікаво, що ще до даної ситуації мережу заполонили чутки про негаразди в родині. Зокрема, поговорювали, що Мурата дуже хочу повернутися на батьківщину і перевезти туди сім’ю. Мовляв, хотів бачити Кароліну традиційною дружиною.

Мовляв, Мурат поставив перед співачкою ультиматум: або вона присвячує своє життя сім’ї та переїжджає до Туреччини, або…

“Це все нісенітниця, яка незрозуміло звідки береться і не має нічого спільного з правдою”

Саме так відреагувала команда артистки, але до обговорення долучилися і близькі Ані Лорак.

“У Мурата тільки нещодавно розширився бізнес за рахунок розважального комплексу під Києвом, а що на нього чекає в Туреччині, де він був адміністратором у готелі свого названого батька? Так що навряд чи він сам захоче таких змін”

За зятя навіть вступився його свекор Мирослав Куєк, який заявив, що вони над даними плітками лише сміються.

“Щоразу після чергової сенсації мені дзвонить Кароліна, і ми разом сміємося. Так було і з її “другою вагітністю”, і з “еміграцією”. Вони з Мурат люблять відпочивати в Туреччині, і це все”

Примітно, що навіть після розлучення Мурат дійсно не переїхав до Туреччини, і знайшов собі іншу дружину українку. Дарма, що цей шлюб протривав усього декілька місяців.